Diodelaser voor 3 golven RIVIERA

Productcode:
1702
Leverancierscode:
779
Beschikbaar:
Op voorraad

2.850,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert ems-beauty.es de RIVIERA-laser met drie golflengten. Met behulp van het apparaat is het mogelijk om effectief om te gaan met ongewenste vegetatie en een aantal andere procedures voor huidverjonging uit te voeren.
Apparatuurmogelijkheden

De bijzonderheid van het RIVIERA-systeem is dat het drie technologieën combineert. De golflengte van 755 nm wordt voornamelijk gebruikt voor gevoelige delen van het lichaam. Het doelwit van de straling is het melaninepigment. De laser verwarmt het, waarna de melanine wordt vernietigd, en dit omvat haaruitval, omdat een grote hoeveelheid pigment zich in de haarzakjes concentreert. Dankzij deze functie wordt het beste resultaat bereikt bij mensen met donker haar en een lichte huid, hoewel het systeem fijne pluisjes en zelfs grijs haar kan behandelen.
De golflengte van 808 nm biedt de beste resultaten op donker haar, maar het apparaat is slechts gedeeltelijk gericht op melanine, zodat het kan worden gebruikt op donkere huidtinten. Het bestrijdt effectief grof en hard haar, waarvan de follikels erg diep zijn geplant.
De golflengte van 1064 nm is anders dan hierboven beschreven. Deze straling heeft zo'n lange golflengte dat melanine het niet kan absorberen. In plaats daarvan treedt capillaire stolling op, dat wil zeggen dat de bol geen bloed meer ontvangt en sterft. Dankzij deze functie kan de laser op elk huidtype worden gebruikt, ongeacht de kleur. Technologieën worden als de veiligste beschouwd om met dergelijke omstandigheden om te gaan:
ongewenste vegetatie op elk deel van het lichaam;
vasculaire laesies;
donkere plekken;
acne en acnelittekens;
ongezonde huidskleur;
afname van de huidskleur;
ouder wordende huid.
Het grootste voordeel van deze laser is het leveren van resultaten op lange termijn. Na een volledige sessie van procedures stopt het haar voor een periode van vijf jaar met groeien. Het resultaat van de verjonging houdt 8 tot 12 maanden aan, daarna wordt aangeraden de behandeling te herhalen.
Contra-indicaties voor gebruik

Het is verboden om een ​​laser te gebruiken als er ten minste één voorwaarde is uit de lijst met contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
dermatologische ontstekingsprocessen;
schimmel huidlaesies;
oncologische ziekten;
flebeurysma;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
verergering van chronische ziekten;
ziekten van de bekkenorganen;
koorts, griep, acute luchtweginfecties.
Bij het eerste consult dient u de patiënt alles te vragen over zijn vroegere en huidige medische toestand om er zeker van te zijn dat hij een geschikte kandidaat is voor behandeling. Anders bestaat het risico op ernstige gezondheidsproblemen.
Uitchecken

Als deze laser precies is wat u zoekt, bestel hem dan voor een betaalbare prijs via de EMS-Beauty webshop. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten meerdere malen lager dan in winkels van andere leveranciers. En we geven gratis training over het werken met het gekochte apparaat.
Na afronding van de training ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u twee jaar garantie op service. Bovendien kunt u vanuit elke hoek van het land laten bezorgen.
Als u aanvullend advies nodig heeft, neem dan contact op met onze manager. Bel hiervoor de nummers die je op de site ziet staan, of laat een terugbelverzoek achter, en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Golflengte - 755 nm, 808 nm, 1064 nm

Spanning - 220 V

Frequentie - 60 Hz

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.