Cosmetologie bank KPE-4-1

Productcode:
1450
Leverancierscode:
KPE-4-1
Beschikbaar:
Нет в наличии

750,00€

course-cert ce-cert

Voor massagespecialisten presenteert de website ems-beauty.es de KPE-4-1 massagetafel, die wordt gekenmerkt door verhoogde sterkte en ergonomie. Besteed uw aandacht aan deze tafel en u zult er geen spijt van krijgen.

Onderscheidende kenmerken

 

Massagetafel KPE-4-1 is een stationair model dat zowel voor massage als voor een aantal andere cosmetische ingrepen wordt gebruikt. Het model is gemaakt van duurzaam beukenhout, waar je jarenlang plezier van zult hebben. Hoogwaardig PVC fungeert als materiaal voor de taille, dat niet alleen bestand is tegen chemische en mechanische schade, maar ook waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken is.

Het voordeel is de aanwezigheid van een afneembaar hoofdsteunkussen. Bij het uitvoeren van een massage kan deze eenvoudig worden verwijderd. En de mogelijkheid om de tafel in 10 verschillende posities te verstellen, zorgt voor een brede toepassing in de wereld van massage, cosmetologie en geneeskunde. Ook heeft de specialist de mogelijkheid om de hoogte van de tafel te veranderen.

Voor het gemak van een specialist heeft het KPE-4-1-model een plank die is ontworpen om alle benodigde accessoires en materialen op te bergen. En het elegante ontwerp van de tafel past zelfs in het meest verfijnde interieur.

Apparatuur kopen

 

Heeft u interesse in dit model? Verspil dan geen tijd en bestel hem nu via de EMS-Beauty webshop voor een supervoordelige prijs. Naast apparatuur tegen de fabrieksprijs krijg je er een garantiecertificaat voor. Het certificaat is een jaar geldig en verzekert u bij storingen.

Om de ontbrekende details te verduidelijken, belt u de nummers die op de site worden vermeld, en de winkelmanager zal al uw vragen beantwoorden. Of laat een terugbelverzoek achter, dan bellen ze je op een doordeweekse dag terug.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.