Cosmetische trolley CDC-5057

Productcode:
1407
Leverancierscode:
ZDC-5057
Beschikbaar:
Op voorraad

73,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

In de webshop van EMS-Beauty wordt de beautytrolley KDC-5057 gepresenteerd onder de aandacht van schoonheidsspecialisten. Functionele en handige apparatuur zal snel een onmisbare assistent van de meester worden, ongeacht de omvang van zijn activiteit.
Uitrusting Kenmerken

De cosmeticatrolley KDC-5057 is een echt functionele assistent van een schoonheidsspecialist, een arts en zelfs een schoonheidsspecialiste. Het belangrijkste kenmerk bij de keuze van aanpassing: voor een of twee dozen. Elk van de aanpassingen is ruim en mobiel, maar een ervan heeft nog een vak en is iets breder. Hierdoor kan de specialist werkgereedschappen en accessoires eenvoudig opbergen en ordenen.
Elk van de modellen is uitgerust met drie open planken met zijkanten en wielen voor gemakkelijke verplaatsing door het kantoor. En het duurzame verchroomde metaal waarvan de karren zijn gemaakt, is duurzaam, waardoor een dergelijk product u vele jaren trouw van dienst zal zijn. Bovendien is dit materiaal goed bestand tegen chemicaliën en is het gemakkelijk schoon te maken.
Als u zo'n cosmeticatrolley nodig heeft, kunt u deze voor een betaalbare prijs bestellen via het bedrijf European Medical Systems. Hier vindt u alleen gecertificeerde en hoogwaardige apparatuur, waarvan de kosten veel goedkoper zijn dan in andere winkels, omdat we deze al meer dan 10 jaar rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Door voor ons te kiezen, ontvangt u bij aankoop een garantiekaart voor service na verkoop. En u kunt levering naar elke hoek van het land bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, neemt u contact op met de winkelmanager op de telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht deze spoedig.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.