Cavitatie- en RF-apparatuur

Productcode:
1674
Leverancierscode:
4200
Beschikbaar:
Op voorraad

1.500,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems stelt u graag de cavitatie- en RF-apparatuur voor. Handig en functioneel, het werd snel populair bij schoonheidsspecialisten.
Beschikbare technologieën

Het gepresenteerde apparaat is uitgerust met cavitatietechnologie en driepolige radiofrequentie, die helpen om het lichaam te hervormen en zijn prachtige contouren te modelleren. Tegenwoordig zijn deze procedures erg populair in schoonheidscentra omdat ze absoluut pijnloos zijn en er geen bijwerkingen zijn. Het lichaam wordt met de hand behandeld en tijdens de procedure wordt een lichte massage gedaan. Dankzij ultrasone golven en cavitatiedruk wordt het celmembraan gebroken en komt er een vettige vloeistof vrij, die vervolgens door het lymfestelsel uit het lichaam wordt gespoeld.
Cavitatie- en radiofrequentiebehandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Dit apparaat bevat drie verschillende opzetstukken. Dankzij dit apparaat kunt u de stofwisseling van het lichaam verbeteren, de spieren ontspannen en spierpijn elimineren, afvallen en de ernst van cellulitis verminderen. Voor het beste resultaat wordt een cyclus van behandelingen aanbevolen.
Maar het is belangrijk om te onthouden dat de technologie schadelijk kan zijn als deze wordt gebruikt voor een van de onderstaande contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoeding;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
auto-immuunziekten;
snijwonden, schaafwonden, krassen, brandwonden op de behandelplaats;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmelontsteking van de huid;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
koortsachtige aandoeningen;
kritieke dagen.
Voer een gedetailleerd overleg met de patiënt voordat u het apparaat gebruikt. Anders is er een hoog risico op ernstige gezondheidsproblemen voor de patiënt.

Uitchecken

Als dit precies is wat u zoekt, bestel dan het RF-apparaat voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty webshop. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze apparatuur een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. En hier kunt u een gratis training volgen over de werkingsregels van het gekochte apparaat.
De training wordt gegeven in een formaat dat voor u geschikt is en na voltooiing wordt een certificaat uitgereikt. U ontvangt ook een garantiekaart die u verzekert in het geval van een garantiefout. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen.
Als u meer advies nodig heeft, neem dan contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en onze manager belt u spoedig terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Vermogen - 75 W

RF-frequentie - 1 MHz

Energiedichtheid - 99 J

Cavitatiefrequentie - 40 kHz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.