Cavitatie apparatuur Tecnovita Siluet CB 1500

Productcode:
1601
Leverancierscode:
7835
Beschikbaar:
Op voorraad

1.300,00€

course-cert ce-cert

Het Tecnovita Siluet CB 1500 cavitatieapparaat wordt onder uw aandacht gebracht op de website ems-beauty.es De mogelijkheden van het apparaat voeren een van de meest populaire salonprocedures thuis uit met hetzelfde effect.
Apparaatfuncties

Het Tecnovita Siluet CB 1500 cavitatieapparaat is geschikt voor zowel dames als heren. Cavitatie is een veilige methode voor lichaamsvorming zonder operatie. Met Tecnovita kunt u de behandeling thuis uitvoeren en u zult zeker indrukwekkende resultaten behalen na de eerste toepassingen. Tecnovita Siluet CB 1500 is het meest geavanceerde apparaat dat effectief vetophopingen en cellulitis op een niet-invasieve en pijnloze manier elimineert.
Er zijn 2 manieren van ultrasone emissie: tijdens de pulsmodus wordt het ultrageluid met tussenpozen en continu uitgezonden, wanneer het ultrageluid continu wordt uitgezonden. Zo kunt u de meest intensieve behandeling op het gewenste gebied uitvoeren. De ultieme uitwerptechnologie is inbegrepen en stelt u in staat om handmatig golven van grotere intensiteit en breedte uit te zenden om dieper in de huid te dringen. Dit maakt het mogelijk:
de elasticiteit van de huid verhogen en de textuur verbeteren;
lokale vetophopingen elimineren;
het uiterlijk van cellulitis verminderen;
striae en littekens gladstrijken.
Uitgaande van deze verschillen garandeert Ultimate Emission-technologie de beste en onmiddellijke resultaten voor zowel vrouwen als mannen.
Contra-indicaties voor gebruik

Maar ondanks de voordelen is het verboden om het apparaat te gebruiken als de patiënt ten minste één contra-indicatie heeft:
oncologische processen in het lichaam;
suikerziekte;
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
schade aan de integriteit van weefsels op de behandelingsplaats;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
zwangerschap en lactatieperiode.
U moet ervoor zorgen dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling. Anders is er een hoog risico op ernstige bijwerkingen.
Apparatuur bestellen

Heeft u een geschikt cavitatieapparaat gevonden? Bestel hem dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn winstgevender dan in andere winkels. Bovendien leren we gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken op een voor u geschikt tijdstip en formaat.
Na afronding van de training wordt een certificaat uitgereikt dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bij pech ben je verzekerd. En u kunt door het hele land laten bezorgen.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​geschikte koeriersdienst te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en er wordt tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Specificaties:

Werkmodi - 6 intensiteitsniveaus en 2 soorten modi

Ultrasone frequentie - 40 kHz

Spanning - 220 V

Timer - 20 minuten

Gewicht - 2,5 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.