Apparatuur voor kristallijne en diamant microdermabrasie AS-910

Productcode:
1076
Leverancierscode:
1265
Beschikbaar:
Op voorraad

2.200,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een efficiënte en compacte kristallijne microdermabrasiemachine, dan is het AS-910-systeem precies wat u nodig heeft. Klein van formaat, maar onovertroffen in functie, zal het een onmisbare assistent van een schoonheidsspecialiste worden.
Functionaliteit

Kristalmicrodermabrasie is een huidvernieuwingsmethode waarbij speciale kristallen worden gebruikt die onder hoge druk op de huid worden aangebracht. Het zijn deze kristallen die helpen dode huidcellen te exfoliëren, een ongelijkmatige huid glad te strijken en de conditie en het uiterlijk te verbeteren. Deze methode klinkt hard, maar beschadigt de huid niet, is absoluut pijnloos en de huid herstelt snel na de ingreep.
Door het gebruik van de technologie is het mogelijk om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
de aanmaak van collageen en elastine stimuleren;
toename van stevigheid en elasticiteit van de huid;
het gladstrijken van littekens, post-acne;
oplichtende pigmentatie;
rimpels verminderen en fijne lijntjes gladstrijken;
aanscherping van slappe, slappe huid;
het verbeteren van de kleur van stoffen.
Het resultaat blijft lang bestaan, maar het is belangrijk om een ​​reeks procedures uit te voeren om een ​​uitgesproken en blijvend effect te bereiken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het bij allergieën, rosacea en het actieve stadium van dermatose verboden is om het apparaat te gebruiken. Daarom is het belangrijk om, voordat de behandeling wordt gestart, de medische geschiedenis van de patiënt te bestuderen om alleen een positief resultaat te garanderen.
Bestelling levering

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty wanneer u van plan bent een microdermabrasieapparaat te kopen. U kunt bij ons systemen kopen tegen een kostprijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land, aangezien wij apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bovendien leert u gratis hoe u het systeem bedient.
Trainingen kunnen lokaal en op afstand worden gegeven - u kiest zelf het formaat. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart voor service.
Het is mogelijk om bezorging in alle hoeken van het land te bestellen. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Neem contact op met de beheerder om een ​​aankoop te doen.
Technische specificaties

Complete set - 3 sproeiers

Vermogen - 250 W

Spanning - 110-220 V

Afmetingen - 45x40x50 cm

Lichaamskleur - metallic

Display - touch LCD

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.