Apparatuur voor foto-epilatie ESTI-10

Productcode:
1790
Leverancierscode:
3346
Beschikbaar:
Op voorraad

3.800,00€

course-cert ce-cert

Op de site ems-beauty.es werd het ESTI-10 foto-epilatieapparaat onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten voor het verwijderen van alle soorten ongewenst haar. Gebruiksgemak en snel bereiken van het gewenste resultaat onderscheiden dit systeem van andere modellen.

Functionele functies

De gepresenteerde foto-epilator ESTI-10 zal foto-epilatie en huidverjonging uitvoeren met behulp van een enkele manipulator met de mogelijkheid om de meest voorkomende technologieën te reproduceren: IPL en SHR (AFT). De foto-epilatieprocedure omvat het verwijderen van ongewenste pluisjes op het lichaam en het gezicht en kan worden gebruikt om elk type haar te verwijderen en de huid blijft glad en fluweelzacht. Het apparaat kan ook vasculaire manifestaties op het huidoppervlak behandelen en pigmentatie verlichten, het wordt gebruikt in programma's voor verjonging en het gladstrijken van rimpels. De unieke mogelijkheden van het apparaat eindigen daar niet, het competente gebruik van functies stelt u in staat huiduitslag en acne te behandelen, de huid te reinigen en de huid zacht te maken.
Het model bevat twee mondstukken, HR en SR, die elk een bron van 300.000 pulsen hebben. Om de veiligheid van procedures te vergroten, heeft het apparaat een kristallijn filtratiesysteem dat oververhitting van de huid voorkomt en schadelijke UV- en IR-straling stopt. Met het programmeerapparaat kunt u de bedrijfsmodus selecteren en de gewenste belichtingsparameters instellen met behulp van een groot LCD-scherm. De specialist kan de voortgang van het apparaat volgen en de benodigde parameters aanpassen.
Het apparaat is uitgerust met een bewakingssysteem voor temperatuur, niveau en waterkwaliteit. Dit systeem beschermt zichzelf tegen storingen en kan automatisch stoppen met werken als een van de indicatoren wordt geschonden. Het maximale resultaat is te zien bij blootstelling aan donker haar op een lichte huid, omdat ze een grote hoeveelheid melanine bevatten. SHR vernietigt het haarzakje door de huid zachtjes te verwarmen terwijl de huid niet uitdroogt of verbrandt.
De diodelaser produceert een heldere flits van een korte puls, met een pulsherhalingsfrequentie van 10 Hz, die doordringt tot in de diepste lagen van de huid, maar geen onaangename verbranding veroorzaakt. Wanneer licht wordt geabsorbeerd door melanine, worden alleen melanocyten vernietigd en worden nabijgelegen weefsels niet aangetast, en dit garandeerde de hoge populariteit van de procedure. Het unieke van foto-epilatie ligt in het feit dat met de optimale combinatie van laserpulsen met een herhalingssnelheid van 10 Hz en met de constante beweging van de manipulator, het risico op brandwonden wordt geminimaliseerd.

Bestel een foto-epilatieapparaat

Als u een foto-epilatieapparaat wilt kopen waarvan de prijs redelijk is, neem dan contact op met de online winkel van EMS-Beauty. U kunt bij ons gecertificeerde apparatuur kopen en er gratis mee leren werken. Na het voltooien van de cursus, waarvan u het formaat kiest, ontvangt u een certificaat om uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten te bevestigen.
U ontvangt ook een garantiekaart. Het is uw verzekering in geval van problemen. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen.
Als je aanvullend advies nodig hebt, bel dan de nummers die op de site staan ​​vermeld, en onze manager zal al je vragen beantwoorden. Of laat een verzoek achter en wij nemen tijdens kantooruren contact met u op.
Specificaties:

Golflengte - 500-1200 nm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Handstukbron - 300.000 pulsen

Spanning - 110-220 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.