Аппарат LIPOSONIX BODY SLIMMING UMS-09(NV-S7B)

Productcode:
1771
Leverancierscode:
3435
Beschikbaar:
Op voorraad

3.280,00€

course-cert ce-cert

Als je al lang op zoek bent naar een effectief apparaat voor lichaamsmodellering, dan is de Liposonix UMS-09 precies wat je nodig hebt! Schiet op om het te kopen bij ems-beauty.es en uw bedrijf zal bloeien.
Modelkenmerken:

Het Liposonix UMS-09-apparaat is ontworpen voor niet-invasieve verwijdering van overtollig vetweefsel, waarbij de figuur en het ovaal van het gezicht worden gemodelleerd. Zoals de modelnaam suggereert, gebruikt UMS-09 HIFU ultrasone technologie om vet te verwijderen en heeft het een aantal opmerkelijke eigenschappen. Met deze methode kan ultrageluid op een bepaalde diepte en in een beperkt volume worden gefocusseerd, wat zorgt voor thermische vernietiging van de membranen van vetcellen met de daaropvolgende verwijdering van hun inhoud uit het lichaam.
Als gevolg van het effect van HIFU op weefsels neemt de dikte van vetweefsel snel en significant af en neemt het lichaamsvolume af. Tegelijkertijd worden de epidermis, hematopoëtische en lymfevaten en het zenuwstelsel niet beschadigd. Wanneer ultrasone trillingen worden gericht op de SMAS-laag, wordt het effect van collageenvezelrecombinatie bereikt, wat zorgt voor langdurige huidversteviging en rimpelverwijdering. Tegelijkertijd worden alle stofwisselingsprocessen in weefsels gestimuleerd.
Met het apparaat kunt u de volgende procedures uitvoeren:
vermindering van het lichaamsvolume (gewichtsverlies) en tillen;
eliminatie van overtollig vetweefsel;
reconstructie van lichaamscontouren;
verbetering van metabolische processen in het lichaam.
De voordelen van het UMS-09-model zijn onder meer volledige niet-invasieve procedures omdat injecties niet nodig zijn, de integriteit van de huid niet wordt aangetast, geen medicijnen worden gebruikt en anesthesie niet nodig is in alle stadia van de behandeling; geen bijwerkingen; veiligheid voor mensen door de contactloze vernietiging van lichaamsvet en de verwijdering van hun inhoud door natuurlijk endogeen metabolisme; er is geen risico op beschadiging van omliggende weefsels of infectie van het lichaam tijdens de procedure; uitstekende ergonomie gecombineerd met een eenvoudige en handige bedieningsinterface, gebruiksgemak; hoge efficiëntie: in één sessie kunt u het lichaamsvolume met 2 cm verminderen, en na drie sessies is het volume met 5-8 cm verminderd.

Contra-indicaties voor behandeling

U moet niet vergeten dat als er contra-indicaties zijn, het gebruik van het apparaat verboden is:
zwangerschap en borstvoeding;
nier- en leverinsufficiëntie;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
auto-immuunziekten;
oncologische processen;
snijwonden, brandwonden, schaafwonden, wonden op de plaats van blootstelling;
verergering van chronische ziekten;
inflammatoire dermatologische processen;
suikerziekte.
Voer een gedetailleerd overleg met de patiënt en kom alles te weten over zijn huidige en vroegere ziekten om te voorkomen dat hij gezondheidsproblemen krijgt.
Plaats een bestelling

Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om een ​​HIFU-apparaat voor de beste prijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. De kosten van onze apparatuur zijn 10% lager dan in andere winkels, omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren. En als bonus krijg je gratis training over het werken met het geselecteerde systeem.
U kunt de cursus volgen in een voor u geschikte vorm en na voltooiing ontvangt u een certificaat dat nuttig is voor u bij het werken met patiënten. Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in geval van storing.
Heeft u aanvullende vragen? Vraag ze dan aan de winkelmanager via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Specificaties:

Ultrasone frequentie - 230 kHz

Penetratiediepte - 1,3 cm

Display - 0.810.810.810.4 inch TFT LCD-aanraakscherm

Spanning - 220 V

Frequentie - 50 / 60 Hz

Vermogen - 200 W

Afmetingen - 45,5x35x100 cm

Gewicht - 30 kg

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.