Zuurstof mesotherapie apparatuur AS-8910

Productcode:
1477
Leverancierscode:
8910
Beschikbaar:
Op voorraad

1.200,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company heeft het genoegen u het AS-8910 zuurstofmesotherapieapparaat onder uw aandacht te brengen. Hiermee wordt gezichtsverzorging nog effectiever voor de patiënt en gemakkelijker voor de schoonheidsspecialist.
Functionele kenmerken

Mesotherapie is een delicaat proces dat natuurlijke en zichtbare resultaten oplevert. Mesotherapie belooft de verlichting of behandeling van talrijke medische en esthetische problemen uit bijna alle medische sectoren. Daarom kan de methode zelfs helpen bij zeer hardnekkige aandoeningen. Het succes van de behandeling van esthetische problemen heeft mesotherapie geholpen om de erkenning van specialisten over de hele wereld te winnen.
Oedeem, rimpels in het gezicht, cellulitis, bindweefsel en andere huidproblemen verdwijnen na een mesotherapiesessie. Zonder operatie, door intensieve bloed- en lymfecirculatie, weefselreiniging en -regeneratie, wordt vetverlies en collageenregeneratie bereikt. De eigenaardigheid van mesotherapie is dat stoffen in de bovenste lagen van de huid worden ingebracht. De voordelen van mesotherapie zijn de ongelooflijke en snelle effectiviteit.
En zuurstof is niet alleen een integraal onderdeel van ons leven, maar ook een geweldige ondersteuning voor inspanningen voor een mooie esthetische uitstraling. De moderne wetenschap heeft de gunstige effecten van zuurstof kunnen gebruiken in de praktijk van mesotherapie. Zo dringen bijna honderd procent verschillende cosmetische preparaten en serums met behulp van zuurstof door de huid tot in de huid. De zuurstof van AS 8910 kan voor het hele lichaam worden gebruikt. De zachte werking van het apparaat geeft een verjongend effect, verlicht onaangename zwellingen, elimineert onaantrekkelijke donkere kringen onder de ogen en behandelt een probleemhuid.
Met zuurstofmesotherapie wordt een anti-cellulitisbehandeling uitgevoerd en worden lichaamsweefsels verzadigd met zuurstof. Vrijwel elk huidprobleem dat een bezoek aan een schoonheidssalon waard is, kan met een apparaat worden opgelost.
Contra-indicaties voor gebruik

Hoewel het systeem effectief is, kan het schadelijk zijn als het wordt gebruikt in aanwezigheid van ten minste een van de volgende contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
snijwonden, schaafwonden, brandwonden op de plaats van behandeling;
chronische ziektes;
infectieziekten;
oncologische pathologieën;
auto-immuunziekten;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten.
Bekijk de medische geschiedenis van de patiënt voordat u doorgaat met de behandeling. Anders bestaat het risico op ernstige gezondheidsproblemen.
Apparatuur bestellen

De juiste apparatuur gevonden? Wees er dan snel bij om het voordelig te bestellen via de EMS-Beauty webshop. Wij hebben een groot aanbod aan gecertificeerde apparaten, waar je gratis mee kunt leren werken. En na afronding van de cursus, waarvan je het formaat zelf kiest, ontvang je een certificaat.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de website, en onze manager belt u terug tijdens kantooruren
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.