Zuurstof-mesotherapeutisch apparaat OXY-08 met huidanalysator

Productcode:
1810
Leverancierscode:
3605
Beschikbaar:
Op voorraad

850,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es een functioneel zuurstofmesotherapie-apparaat OXY-08. De beschikbare functies zullen zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Onderscheidende kenmerken

Het OXY-08 zuurstofmesotherapie-apparaat is een geavanceerd model van apparatuur waarmee naast behandelsessies ook weefseldiagnostiek mogelijk is. Het apparaat versnelt en vereenvoudigt de behandeling aanzienlijk, helpt weefsels in uitstekende conditie te houden en stelt u ook in staat om de effectiviteit van procedures objectief te evalueren. Zuurstof-mesotherapie is een van de meest geavanceerde niet-invasieve methoden voor de behandeling van de dermis, die niet alleen zorgt voor de behandeling en eliminatie van verschillende tekortkomingen, maar ook helpt om constant hydratatie, normale weefselvoeding en zuurstoftoevoer naar cellen te behouden, wat vooral belangrijk is voor inwoners van grote steden met ongunstige milieuomstandigheden.
Naaldvrije mesotherapie wordt met succes gebruikt in schoonheidssalons en stelt u in staat om effectief: de dermis te analyseren (vocht, vet, vervuiling); het optillen en verjongen van weefsels met het verwijderen van pigmentatie (sproeten, leeftijdsgebonden pigmentatie, enz.); het reinigen van de opperhuid tegen vervuiling, acne, comedonen; vernauwing van poriën; behandeling van dermatitis; herstel van turgor, natuurlijke huidskleur; verwijdering van rimpels op alle delen van het gezicht en de hals; verzadiging van O2-cellen tijdens injecties, sprays, maskers; niet-invasieve verwijdering van chirurgische littekens en brandwonden, sporen van laserbehandeling, acne-effecten.
Al deze manipulaties vinden plaats zonder de integriteit van de dermis te schenden, omdat alleen gassen met verschillende drukken worden gebruikt voor mesotherapie. Het belangrijkste kenmerk dat OXY-08 onderscheidt van andere vergelijkbare apparatuur, is een diagnostische functie waarmee u de toestand van weefsels voor en na sessies betrouwbaar kunt beoordelen zonder het gebruik van extra apparaten. De analysearm, gecombineerd met de nieuwe software, zorgt voor de snelste en meest nauwkeurige analyse. Daarom kan de schoonheidsspecialist de begintoestand van de weefsels nauwkeurig beoordelen, in elk geval de meest optimale lijst met procedures kiezen en de resultaten van de behandeling volgen.
Een ander kenmerk van het model is het gebruik van twee displays. Het kleinere aanraakscherm wordt alleen gebruikt om de apparatuur te bedienen, terwijl u met het grotere scherm het huidoppervlak in alle details kunt zien en de conditie ervan visueel kunt beoordelen. Dankzij de uitgebreide functionaliteit van het OXY-08-apparaat kunt u er maximaal 9 verschillende soorten sproeiers op aansluiten, die worden gebruikt voor hydrodermabrasie, jetpeeling, lymfedrainage, zuurstofmesotherapie, O2-infusie in de hogedrukdermis, microstroombiostimulatie, zuurstofmaskers en aromatherapie, huidanalyse en andere cosmetische ingrepen.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan het apparaat schadelijk zijn, niet profiteren, als het wordt gebruikt in aanwezigheid van dergelijke omstandigheden:
oncologische ziekten;
zwangerschap en borstvoeding;
hart-en vaatziekten;
dermatologische ontstekingsprocessen;
schimmelinfecties op de behandelplaats;
snijwonden, schaafwonden, brandwonden, huidkrassen in het getroffen gebied;
pathologie van het endocriene systeem;
auto-immuunziekten;
verergering van chronische ziekten;
acute infectieziekten.
Tijdens het eerste consult moet u de patiënt vragen naar zijn vroegere en huidige medische toestand om er zeker van te zijn dat hij een geschikte kandidaat is voor behandeling.
Koop een schoonheidsmachine

Als u een zuurstofmesotherapieapparaat wilt kopen, neem dan contact op met de online winkel van EMS-Beauty. We presenteren alleen gecertificeerde systemen, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. Als bonus geven we gratis training over het werken met de gekochte apparatuur.
Het formaat van de training - lokaal of op afstand - kies je zelf. Na voltooiing ontvangt u een certificaat en bij aankoop ontvangt u een garantie voor service. Daarnaast kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Maar je hebt ook een ophaalservice.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​geschikte vervoerder te selecteren. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of door een terugbelverzoek achter te laten en tijdens kantooruren een telefoontje te verwachten.
Technische specificaties

Uitlaatdruk -0.04MPa

Vermogen - 370 W

Afmetingen - 112x64x58 cm
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.