Young X Verticale LED

Productcode:
1854
Leverancierscode:
3709
Beschikbaar:
Op voorraad

28.900,00€

course-cert ce-cert

De verticale zonnebank Young X wordt onder uw aandacht gebracht in de online winkel van EMS-Beauty Functioneel en ongelooflijk comfortabel, het wordt het kenmerk van uw schoonheidssalon.

Uitrusting Kenmerken


Het Young X Vertical Solarium is een handig en effectief systeem voor een perfect gelijkmatige bruine kleur. Een dergelijk systeem is een ideale keuze voor SPA-centra en schoonheidssalons, waardoor u een gelijkmatige en veilige kleur kunt geven op elk deel van het lichaam. Bovendien is de apparatuur ongelooflijk handig, omdat deze door de verticaliteit van de solariuminstallatie zelf minder ruimte in beslag neemt op kantoor.

Wat het gepresenteerde model onderscheidt, is de handige elektronische bediening, ingebouwde ventilatie en geïntegreerde radio met AUX-ingang. Al deze factoren maken het gepresenteerde systeem tot een uitstekende oplossing voor alle schoonheidscentra. Bovendien stelt de verticale installatie u in staat om er meerdere in één kantoor te installeren, wat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van uw bedrijf.

Naast al deze voordelen kan bruinen in een zonnebank de ernst van huidonvolkomenheden verminderen, het niveau van antilichamen in het bloed verhogen, de immuniteit verbeteren en het lichaam verzadigen met vitamine D. Bovendien is een zonnebank veiliger voor de gezondheid dan natuurlijke zonnebank. bruinen, omdat in dit geval de toevoer van ultraviolette straling strikt gedoseerd is. Maar het is belangrijk om te bedenken dat er contra-indicaties zijn voor het gebruik van dergelijke apparatuur:

arteriële hypertensie;

problemen met de bloedsomloop;

oncologische processen in het lichaam;

pathologie van het endocriene systeem;

allergie voor ultraviolet;

hart-en vaatziekten;

hormonale behandeling ondergaan;

zwangerschap en borstvoedingsperiode;

frisse kleur;

alcohol- of drugsgebruik.

Voordat u de procedure uitvoert, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt gezond is en het gewenste resultaat krijgt zonder bijwerkingen.

Levering bestellen


Als u besluit een verticaal solarium te kopen waarvan de prijs overeenkomt met de kwaliteit, neem dan contact op met het bedrijf European Medical Systems. We hebben alleen gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten veel voordeliger zijn dan die van andere leveranciers, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En tegelijkertijd leren we gratis de regels om ermee te werken.

Na afronding van de training wordt een certificaat verstrekt dat nuttig voor u zal zijn bij het werken met patiënten. U ontvangt ook een servicegarantiekaart. En u kunt levering naar elke hoek van Europa bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de website en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.