Wegwerplakens 120*80 cm

Productcode:
1242
Leverancierscode:
1208
Beschikbaar:
Op voorraad

1,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 100

EuroMedSystems presenteert onder uw aandacht wegwerplakens van 120x80 cm, waarmee elke procedure wordt uitgevoerd in overeenstemming met de hygiënische normen, wat een positieve invloed zal hebben op de ontwikkeling van uw bedrijf.
Belang van acquisitie

De meeste medische praktijken en schoonheidssalons gebruiken wegwerplakens. Het is niet verwonderlijk dat ze aanzienlijke besparingen en verbeterde sanitaire voorzieningen opleveren en gemakkelijk aan massagetafels kunnen worden bevestigd. Wegwerplakens kunnen ook worden gebruikt voor het inpakken tijdens schoonheidsbehandelingen.
De wegwerplakens zijn 0,8 m breed, 1,20 m lang en zijn gecertificeerd, wat de kwaliteit van het product bevestigt. Met een grote rol kun je de kit lang gebruiken, waardoor je je al snel niet meer kunt voorstellen hoe je ooit zonder hebt gekund.
Als u besluit wegwerplakens te kopen, doe dit dan voor een betaalbare prijs via de EMS-Beauty-winkel. We hebben een groot assortiment gecertificeerde producten voor u verzameld, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. U kunt ook levering naar elke hoek van het land bestellen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u het feedbackformulier in en tijdens kantooruren neemt onze manager contact met u op om alle details te verduidelijken. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet, dan helpen wij u in alle zaken
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.