Wegwerphoes voor sofa kleur spunbond

Productcode:
1265
Leverancierscode:
7456
Beschikbaar:
Op voorraad

2,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 50

Als u het comfort van uw patiënten en daarmee de kwaliteit van uw dienstverlening wilt verbeteren, koop dan een wegwerpbankovertrek in de EMS-Beauty-winkel. Hoezen gemaakt van duurzaam spunbond, u kunt elke kleur kiezen die past bij het interieur van uw salon.
Waarom een ​​hoes nodig is op het werk

Klanten van schoonheidssalons weten heel goed dat dure inrichting en professionaliteit niet genoeg zijn. De belangrijkste voorwaarde is de geestelijke gezondheid van gebouwen en apparatuur. De wegwerphoes beschermt de loungestoel tegen beschadiging en vuil, voelt prettig aan, beschermt effectief het oppervlak en dankzij de hoeken met elastische banden is hij gemakkelijk te bevestigen en in positie te houden.
Een voorwaarde voor effectief werk en het welzijn van de klant is de aandacht voor detail in de schoonheidssalon. De hoes garandeert uitstekende hygiënische omstandigheden, voorkomt de vorming van bacteriën en verlengt het onderhoud van het ligbed zelf. Na gebruik volstaat een vochtige doek om de chaise longue in perfecte staat te houden. Het aanbod aan kleuren maakt de keuze eenvoudig.
De wegwerphoes is praktisch, eenvoudig te bevestigen aan de chaise longue met een verende rand en na diverse handelingen weer eenvoudig te verwijderen. Deze factoren maken wegwerpbare beschermhoezen tot een uitstekende oplossing voor drukbezochte centra. Als u besluit een beschermhoes voor de bank te kopen, doet u dat voor de beste prijs via EuroMedSystems.
We leveren onze producten al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten, waardoor de kosten veel voordeliger zijn dan in andere winkels. Bovendien zijn alle producten gecertificeerd, zodat u zeker bent van de kwaliteit. Bovendien kunt u door het hele land laten bezorgen. Om de koeriersdienst te kiezen die bij u past, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager belt u tijdens kantooruren terug. Of bel ons zelf op de nummers die op de site staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.