WAX WARMER DNA Evolutie

Productcode:
1571
Leverancierscode:
DNA14160
Beschikbaar:
Op voorraad

35,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Op ems-beauty.es wordt een functionele Wax Warmer DNA Evolution gepresenteerd onder de aandacht van harsspecialisten. Met een groot en functioneel apparaat kunt u snel, efficiënt en zonder bijwerkingen voor patiënten ontharen.
Apparaatfuncties

De DNA Evolution Wax Warmer is een waxapparaat van hoge kwaliteit. Het apparaat is zowel bedoeld voor professioneel gebruik als thuis. Dit model is uitgerust met een metalen container van 500 ml, waarmee u veel patiënten op één dag kunt bedienen. Maar het is niet genoeg om de was alleen te smelten - je moet ook de juiste temperatuur hebben.
De juiste temperatuur beïnvloedt de consistentie van de massa en de effectiviteit van de procedure. De verwarmer voorkomt verbranding of oververhitting van de massa en garandeert zo het beste resultaat zonder verbranding van de huid. Bovendien laat zo'n apparaat de was niet afkoelen. En de aanwezigheid van een thermostaat zorgt ervoor dat de wax op de juiste temperatuur en het onderhoud blijft. Met de regelaar kunt u een veilig resultaat voor uw patiënten garanderen. Door de aanwezigheid van een thermostaat kunt u onder andere het apparaat gebruiken voor het verwarmen van zowel was als paraffine en suikerpasta voor shugaring.
Naast het grote volume van het apparaat en een transparant deksel dat de wax beschermt tegen verschillende deeltjes uit de lucht en de omgeving, heeft de heater een ongelooflijk stijlvol design. Door de interessante stijl past hij gemakkelijk in elk interieur. En door de compacte afmetingen is het apparaat indien nodig gemakkelijk te vervoeren.
Bestel apparatuur

Als u besluit wax te kopen, doe dit dan tegen de beste prijs via de online winkel van EMS-Beauty. Ons bedrijf werkt al vele jaren rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze producten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land. Als bonus kun je een gratis training volgen over het werken met het aangeschafte apparaat.
De training wordt gegeven op een voor jou geschikt moment. Na afloop ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u een garantie voor service na verkoop, die u verzekert in geval van storingen. Bovendien kunt u levering naar alle uithoeken van het land bestellen via een koerier die bij u past.
Als je aanvullend advies nodig hebt, neem dan contact op met je leidinggevende. Om contact met hem op te nemen, belt u de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat u een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties

Spanning - 220-240 V

Frequentie - 50-60 Hz

Complete set - transparante hoes

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.