Waterstofschilapparatuur Hydroveil

Productcode:
2434
Beschikbaar:
Op voorraad

16.400,00€

course-cert ce-cert

Voor de Nederlandse schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.nl een multifunctioneel waterstofpeelapparaat HYDROVEIL. De kosten van het systeem in vergelijking met zijn mogelijkheden zullen u belachelijk lijken.

Voordelen van kiezen


Het HYDROVEIL-apparaat is een apparaat voor delicate reiniging van alle huidtypes. Het bijzondere is dat één systeem drie technologieën combineert: vacuüm, microdermabrasie en zuurstof-mesotherapie. Ten eerste reinigt een specialist met behulp van geribbelde wegwerpmondstukken de huid op milde wijze. Vitamineserums worden vervolgens op de huid gespoten met behulp van een watergenerator die het water en de serums verzadigt met ionen. Ze dringen gemakkelijker door de huid en zorgen zo voor een betere opname van cosmetica.

Tegelijkertijd wordt een vacuümeffect op de huid aangebracht. Hierdoor wordt de huid geleidelijk strakker, elastischer. En de combinatie van de effecten van al deze technieken leidt tot de eliminatie van vrije radicalen en bijgevolg tot het vertragen van het verouderingsproces. Dit alles leidt ertoe dat de huid wordt verjongd en de zichtbaarheid van leeftijdsgerelateerde veranderingen wordt verminderd.

Het is toegestaan ​​om HYDROVEIL op elk moment van het jaar te gebruiken voor alle leeftijden. Bovendien leidt de procedure zonder pijn en schade aan de huid tot het ontbreken van een revalidatieperiode. Het is handig voor de patiënt, dus hij zal deze specifieke methode kiezen.

Gebruiksaanwijzingen


Het HYDROVEIL-apparaat is ontworpen om verschillende manipulaties uit te voeren:

diepe en oppervlakkige reiniging van de huid;

vermindering van uitgesproken poriën;

verwijdering van mee-eters en gesloten comedonen;

vermindering van ontstekingsprocessen;

acne en acnebehandeling;

gladmaken van post-acne, striae, littekens;

huidverlichting, vermindering van de ernst van pigmentatie;

verbetering van de huidskleur;

herstel van de huidskleur;

het gladstrijken van diepe rimpels en het elimineren van fijne lijntjes;

versnelling van lymfedrainage en metabolische processen;

activering van de bloedcirculatie en microcirculatie.

Gelijkaardige resultaten worden bereikt in 6-8 sessies, afhankelijk van het individuele probleem van de patiënt. Maar u kunt één behandeling uitvoeren om de huid op te frissen.


Contra-indicaties voor de procedure


Met alle voordelen van het gepresenteerde apparaat, is het verboden om het onder een aantal voorwaarden te gebruiken:

oncologie;

goedaardige neoplasmata op het gebied van manipulatie;

infectieziekten;

dermatologische ontstekingsprocessen;

mechanisch trauma aan de huid;

zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Voorafgaand aan de behandeling is de specialist verplicht om uit te zoeken of de patiënt gezond is. Anders kunnen de gevolgen groot zijn.

Plaats een bestelling


Interesse in de gepresenteerde waterstofschilmachine? Je koopt het voor een zacht prijsje en met mogelijkheid tot gratis training via de EMS-Beauty webshop. De leervorm is aan jou. De cursus kan lokaal of op afstand plaatsvinden.

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. Wanneer u met patiënten werkt, zal het nuttig voor u zijn. Ook krijgt u een garantie die u van dienst zal zijn bij storingen. En u kunt bestellingen laten bezorgen in alle delen van het land.

Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te achterhalen. Hij beantwoordt al uw vragen en helpt u bij het kiezen van het beste model voor uw behoeften.


Technische specificaties

Afmetingen - 34x43x27,5 cm

Netto gewicht - 12 kg

Bruto gewicht - 14 kg

Netto gewicht koepel - 5 kg

Brutogewicht koepel - 7 kg

Spanning - 110-240 V

Frequentie - 50-60 Hz

Stroomverbruik - 150 W

Hydro lichtkoepel - LED

Display - LCD

Garantie - 12 maanden

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.