Waterstofschilapparatuur HydroSpa

Productcode:
2439
Beschikbaar:
Op voorraad

20.000,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten van het land presenteert de ems-beauty-website een multifunctioneel peelingapparaat HYDROSPA. Met de functies van het systeem kunt u omgaan met verschillende huidaandoeningen.

Apparatuurmogelijkheden


HYDROSPA is een multifunctioneel systeem voor waterstof- en chemische peelings. Met zijn hulp is het mogelijk om de huid te polijsten en te verzadigen met actieve cosmetica. Waterstofpeeling is een mechanische resurfacing waarmee u de huid op milde wijze kunt reinigen van dode huidcellen, onzuiverheden en huidonregelmatigheden kunt gladstrijken. Chemische peeling wordt uitgevoerd door actieve middelen onder druk van een waterstraal te sproeien, waardoor u huidziekten en de tekortkomingen ervan het hoofd kunt bieden.

Beide technologieën kunnen worden gebruikt om de huid te behandelen en te verjongen. De behandeling zelf is volledig pijnloos en daarna kan de persoon terugkeren naar zijn bedrijf. Maar experts adviseren om een ​​paar dagen uit te trekken voor het herstel van de huid, zodat deze rust en de roodheid verdwijnt. De behandeling is bedoeld voor mensen van alle leeftijden en huidtypes.

HYDROSPA kan worden gebruikt voor verschillende manipulaties op verschillende delen van het gezicht:

huidreiniging van diepe en oppervlakkige onzuiverheden;

poriën reinigen en de ernst ervan verminderen;

behandeling van acne, acne en vermindering van ontstekingsprocessen;

verwijdering van mee-eters en comedonen;

behandeling van rosacea, seborroe, keratose, ichthyosis;

huidverlichting en het oplossen van het probleem van pigmentatie;

gladmakende post-acne, littekens, littekens;

verwijdering van chloasma en wratten;

herstel van weefselelasticiteit.

Een belangrijk pluspunt van het systeem is dat het compact is, waardoor het op elke ondergrond geplaatst kan worden. Indien gewenst kan het op een cosmeticatrolley worden geïnstalleerd en van kantoor naar kantoor worden verplaatst.

Contra-indicaties voor behandeling


Alvorens het apparaat te gebruiken, moet de specialist ervoor zorgen dat de behandeling de patiënt geen schade berokkent. Daarom is het gebruik van het systeem verboden als er contra-indicaties zijn. Dit zijn:

kwaadaardige neoplasmata op de behandelingsplaats;

schending van de integriteit van de huid;

infectieziekten;

verergering van chronische ziekten;

zwangerschap en borstvoeding;

inflammatoire dermatologische processen;

menstruatie;

ARI of koorts;

de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.

Daarom is het eerste consult zo belangrijk. Hiermee kunnen zowel de patiënt als de specialist worden overtuigd van het positieve resultaat van de behandeling.

Uitchecken


Interesse in ons aanbod? Bestel het apparaat dan voor de beste prijs via de online winkel "EMS-Beauty". Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze goederen 10% lager dan in andere winkels in het land.

Als bonus kunt u gratis leren hoe u de apparatuur bedient. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij uw werk met patiënten. U krijgt ook een garantie die u verzekert van een after-sales service, wat van pas kan komen in geval van een storing.

Het is mogelijk om bezorging in alle hoeken van het land te bestellen. Om een ​​aankoop te doen, bel ons op de nummers die u op de site ziet, en onze adviseur zal u bij alle zaken helpen.

Machine-instellingen


Afmetingen - 32,5 x 43,3 x 29 cm


Netto gewicht - 10 kg


Bruto gewicht - 15 kg


Spanning - 220~240 V


Stroomverbruik - 70 W


Weergave - FND


1 jaar garantie

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.