Wasverwarmer TRIO EVOLUTION

Productcode:
1587
Leverancierscode:
1515
Beschikbaar:
Op voorraad

55,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

In de EMS-Beauty store wordt de efficiënte en compacte waxwarmer TRIO EVOLUTION onder de aandacht gebracht van specialisten. Dit ontharingsapparaat kan zowel thuis als professioneel gebruikt worden.
Apparaatmogelijkheden

De waxverwarmer TRIO EVOLUTION is een model dat over alle noodzakelijke functies en een veiligheidsniveau beschikt. Deze warme opzetstukken zijn onmisbaar voor gebruik in schoonheidscentra. De Trio Evolution kit bestaat uit 3 verwarmde rollers met een aansluitvoet. Elke heater heeft een anatomische vorm en is daardoor zeer comfortabel in gebruik.
Het apparaat is uitgerust met een thermostaat waarmee je de temperatuur van de wax kunt aanpassen, wat nodig is voor een perfecte ontharing. Het model van deze boiler is ontworpen voor professioneel en thuisgebruik. De was moet zich in de toppen van de rollers bevinden en vervolgens worden verwarmd. Er worden drie verwarmingssproeiers in de basis gestoken.
Als u op zoek bent naar zo'n waxverwarmer, kunt u deze via EuroMedSystems met levering naar elke uithoek van Europa bestellen. Bovendien zijn de kosten van onze producten veel winstgevender dan in andere winkels in het land, omdat we al vele jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bij aankoop krijgt u instructies over de gebruiksregels en krijgt u garantie op de service na verkoop.
Levering vindt plaats in heel Europa. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Dit kunt u doen door de op de site aangegeven nummers te bellen of een verzoek tot terugbelverzoek in te dienen en deze in de nabije toekomst te verwachten.
Specificaties:

Spanning - 220/230 V, 50/60 Hz

Vermogen -75 W

Gewicht - 500 g

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.