Wasverwarmer Scaldacera 400

Productcode:
1580
Leverancierscode:
1519
Beschikbaar:
Op voorraad

74,86€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

De site ems-beauty.es presenteert een handige en functionele waxverwarmer van Scaldacera 400. Hiermee wordt epileren eenvoudig en handig voor de specialist, wat de kwaliteit van de procedure positief zal beïnvloeden.
Voordelen van het model

De waxverwarmer Scaldacera 400 is een hoogwaardig en professioneel product met uitstekende eigenschappen voor meer gebruik in schoonheidscentra. Het gepresenteerde model is een bindende basis met twee handvatten en een oven voor het verwarmen van een pot van 400 ml. Twee kanten kunnen worden opgeladen vanaf 100 ml elk. Ze worden geleverd met een indicator die aangaat wanneer de wax wordt verwarmd en op de juiste temperatuur is voor ontharing.
De aansluitvoet is uitgerust met een elektronische thermostaat, die het behoud van de ideale temperatuur voor ontharen garandeert. Ook kun je zelf de temperatuur instellen en de heaters die los van de oven staan ​​aanzetten.
Met dit apparaat kun je op verschillende manieren ontharen op verschillende plekken, zowel met een stokje en het opwarmen van het waxpotje in de oven, als handmatig aanbrengen.
Als je van de gepresenteerde waxwarmer houdt, kun je deze voor de prijs van de fabrikant kopen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren rechtstreeks van fabrikanten van apparatuur, dus onze kosten zijn vele malen winstgevender dan in andere winkels. Daarnaast bieden we gratis training in de werkingsregels van het apparaat en bieden we een garantie voor after-sales service, wat handig zal zijn in geval van storingen.
Levering vindt plaats in heel Europa. U kunt de diensten van een vervoerder kiezen of de goederen zelf ophalen bij het magazijn. Om de juiste optie te kiezen, neemt u contact op met de winkelmanager via telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u tijdens kantooruren teruggebeld.

Specificaties:
 
Regeling - temperatuursensor

Behuizing - kunststof

Voedingsspanning - 230 V / 50-60 Hz

Vermogen -150 W

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.