Wasverwarmer MONO 220

Productcode:
1594
Leverancierscode:
1505
Beschikbaar:
Op voorraad

30,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 4

European Medical Systems heeft het genoegen u de functionele waxverwarmer MONO 220 onder uw aandacht te brengen, waarmee het epileren veel gemakkelijker, aangenamer en sneller wordt.
Modelvoordelen

De MONO 220 waxwarmer is een klein apparaat met een hoog vermogen en veiligheid. Het kan zowel in schoonheidscentra als thuis worden gebruikt. De verwarmingstemperatuur is ongeveer 20-30 minuten, en dan handhaaft het apparaat de juiste temperatuur voor gebruik. Het handmatige element heeft een temperatuurondersteuning die wordt geregeld door een interne thermostaat om de juiste temperatuur te garanderen.
Als je al heel lang op zoek bent naar zo'n waxwarmer, dan koop je deze voor de scherpste prijs via de EMS-Beauty webshop. Hier vindt u een brede selectie van gecertificeerde producten, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels in het land. Als bonus leer je gratis hoe je het apparaat bedient. En krijg een garantie die u after-sales service biedt in geval van problemen.
Levering vindt plaats in heel Europa. U kunt de bestelling laten bezorgen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Om te beslissen over de optie die bij u past, neemt u contact op met de winkelmanager op de nummers die op de site worden vermeld, en wij zullen u helpen een beslissing te nemen. Of laat een terugbelverzoek achter, dan belt onze manager u tijdens kantooruren terug.
Specificaties:

Complete set - netsnoer

Spanning - 110/230 V, 50-60 Hz

Vermogen - 35 W

Standaard - CE

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.