Wasverwarmer KIT TRIO

Productcode:
1585
Leverancierscode:
1511
Beschikbaar:
Op voorraad

50,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

De EMS-Beauty online winkel presenteert een functioneel en zeer handig apparaat voor ontharing - de KIT TRIO waxwarmer. Compact, eenvoudig te bedienen, het zal de beste assistent zijn bij het verwijderen van haar.
Voordelen van kiezen

De KIT TRIO Wax Heater is een driehands gekoppelde verwarmer op basis van verbindingen. Dit is een boiler compleet met een automatische temperatuurregelaar. De kit is alom populair vanwege zijn functionaliteit, omdat de sproeiers de was snel opwarmen en het apparaat zelf klein en licht is, waardoor het de liefde van veel gebruikers heeft gewonnen.
De aansluitvoet is uitgerust met een uiterst nauwkeurige thermostaat, waardoor het smelten van de was snel en nauwkeurig is. De wedstrijdset op basis van een boiler met drie sproeiers zorgt voor een gemakkelijke, gemakkelijke en veilige ontharing. Dit apparaat kan worden gebruikt voor professioneel gebruik en nog meer thuis.
Als u een geschikte waxverwarmer heeft gevonden, kunt u deze voor een zacht prijsje bestellen via het bedrijf European Medical Systems. We leveren systemen rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn 10% lager dan in andere Europese winkels. En we leren het gekochte apparaat te gebruiken. We geven ook een servicegarantie.
U kunt levering vanuit elke hoek van Europa bestellen. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Voor vragen kunt u contact opnemen met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een verzoek achter en verwacht een telefoontje tijdens kantooruren.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Vermogen - 75 W

Gewicht - 0,5 kg

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.