WASVERWARMER ELEGANC

Productcode:
1596
Leverancierscode:
2119
Beschikbaar:
Op voorraad

55,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Voor schoonheidsspecialisten op de website ems-beauty.es werd een blikwasverwarmer ELEGANC gepresenteerd. Functioneel, maar compact, zal het snel een onmisbare assistent worden van een specialist in de strijd tegen ongewenste begroeiing.
Uitrustingsmogelijkheden

De ELEGANC wasverwarmer kan zijn taak snel en efficiënt uitvoeren: de was opwarmen en op temperatuur houden gedurende de hele procedure. Het apparaat is voorzien van 2 blikken van 800 ml en 400 ml. Met de regelaar kun je de temperatuur instellen, maar bevat ook een gevoelige thermostaat die voorkomt dat de wax zeer hoge temperaturen bereikt. De kookplaat is veilig en ergonomisch en kan in korte tijd de ideale temperatuur bereiken.
Ondanks het grote volume wordt de heater zowel in een schoonheidssalon als thuis gebruikt. Het apparaat kan de geproduceerde was in korrels, tabletten en schijven smelten. Een metalen container is ontworpen om cosmetische paraffine te verwarmen en kan de vereiste temperatuur behouden. Het duurt niet meer dan een half uur om de was tot de maximale temperatuur te verwarmen. Dit model is functioneel en handhaaft de ideale temperatuur voor ontharing.
De koffer is gemaakt van kunststof en heeft een stijlvol design dat gemakkelijk in elk interieur past. Ondanks het grote volume heeft de heater een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. En vanwege het bedieningsgemak is dit apparaat ook voor een beginnende specialist ongelooflijk handig om mee te werken.

Plaats een bestelling

Heb je de juiste wax heater gevonden? U kunt het voor een zacht prijsje kopen via het bedrijf European Medical Systems. We hebben een breed assortiment gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken.
De training vindt plaats in een formaat dat voor u geschikt is. Na afloop wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop ontvangt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent bij storingen. Bovendien kunt u levering naar alle uithoeken van Europa bestellen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Specificaties

Spanning - 220/230 V, 50-60 Hz

Vermogen - 100 W

Certificering - EU

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.