Wasverwarmer DUO EVOLUTION

Productcode:
1588
Leverancierscode:
1514
Beschikbaar:
Op voorraad

40,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Voor epileerspecialisten presenteert ems-beauty.es een compacte, handige en efficiënte DUO EVOLUTION waxverwarmer. Zo'n klein apparaat verbetert de kwaliteit van de procedure aanzienlijk en trekt nieuwe patiënten naar u toe.
Apparaatmogelijkheden

De waxwarmer DUO EVOLUTION is de evolutie van het duo in de vorm van een kit, die de basis vormt voor drie verwarmingssproeiers. Dit type apparaat is professioneel, snel op te warmen en absoluut veilig. Om deze reden vindt het overeenstemming met veel operators.
Pennen kunnen worden bijgevuld met waxroller van 100 ml. Dit model ontharingstools is essentieel en geschikt voor elk deel van het lichaam en gezicht, omdat de anatomische vorm van de opzetstukken het bijzonder interessant maakt. De opwarmtijd is ongeveer 20 minuten.
Bent u al lang op zoek naar zo'n wax heater, dan kunt u deze via de EMS-Beauty webshop voor een zacht prijsje kopen. Wij leveren cosmetische apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus we verkopen deze op kosten van fabrikanten. En we leren gratis hoe het gekochte apparaat te gebruiken. Ook krijgt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent bij een storing.
Levering geschiedt door heel Europa via verschillende vervoerders. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van de zelfbezorgservice. Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een verzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Spanning - 220/230 V

Frequentie - 50-60 Hz

Vermogen - 50 W

Certificering - EU

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.