Wasverwarmer DUO 220

Productcode:
1593
Leverancierscode:
1506
Beschikbaar:
Op voorraad

95,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

De functionele waxverwarmer DUO 220 wordt gepresenteerd in de EMS-Beauty online winkel. Een klein apparaat zal het epileren aanzienlijk vereenvoudigen en betere resultaten geven.
Functionele kenmerken

Wasverwarmer DUO 220 is een aansluitvoet voor een stel handgrepen, een praktisch model en geschikt voor elke ingreep. DUO 220 is een praktische en snelle manier om je huid te verzorgen. Dit model boiler is ontworpen voor gebruik door schoonheidsspecialisten om een ​​bezoek aan de salon comfortabel en snel te maken.
Deze sproeiers kunnen worden opgeladen met elk type rollerwax. Het basissysteem bestaat uit mechanismen die bescherming tegen verhitting garanderen. En door de compacte afmetingen is het apparaat gemakkelijk te vervoeren.
Als je al heel lang op zoek bent naar zo'n waxwarmer, dan kun je deze via de EMS-Beauty webshop voor een betaalbare prijs kopen. Omdat we al vele jaren producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. Daarnaast geven we gratis training over het gebruik ervan en geven we een servicegarantie af.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt de levering bestellen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij uw vragen.
Specificaties:

Spanning - 110/230 V, 50-60 Hz

Vermogen - 75 W

Certificering - EU

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.