Wasverwarmer COMBI 2 Scaldacera

Productcode:
1570
Leverancierscode:
9097
Beschikbaar:
Op voorraad

35,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

De site ems-beauty.es presenteert een handige en functionele COMBI 2 Scaldacera wasverwarmer. Hiermee zal de ontharingsprocedure zo eenvoudig en snel zijn dat u gemakkelijk nieuwe klanten kunt aantrekken en zo uw bedrijf met succes kunt ontwikkelen.
Pluspunten naar keuze

COMBI 2 Scaldacera is een grote container van 800 ml voor het verwarmen van elk type was. Zo'n apparaat is bedoeld voor professioneel gebruik, maar kan ook thuis worden gebruikt, als u zich aan alle bedieningsregels houdt. Door de aanwezigheid van een regelaar kan de temperatuur van de was gedurende de hele procedure op een bepaald niveau worden gehouden. Over het algemeen kan wax worden verwarmd tot een temperatuur van 360 graden.
Om deze reden is het smelten van was snel en regelbaar. De container zelf is voorzien van een kunststof anti-bumper deksel en een aluminium wax container. Het helpt bij het oplossen van een aantal problemen. Ten eerste is het mogelijk om verbranding of oververhitting van de massa te voorkomen. Hierdoor kan de huid niet verbranden of anderszins beschadigd raken. Ten tweede wordt de wax precies verwarmd tot de temperatuur waarbij de poriën zoveel mogelijk openen, waardoor het ontharen voor de specialist wordt vereenvoudigd.
De combinatie van al deze factoren garandeert het apparaat een lange levensduur. En door de compacte afmetingen neem je het apparaat gemakkelijk mee, waar je ook heen gaat. Bovendien past het stijlvolle ontwerp van de kachel gemakkelijk in het interieur van elke salon. Al deze eigenschappen maken de COMBI 2 Scaldacera de ideale keuze voor het oplossen van het probleem van ongewenst haar.
Bestel een apparaat

Besloten om was te kopen? Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty, waar u het tegen de beste prijs in het land kunt kopen. We hebben een grote selectie gecertificeerde apparaten, waarvan de kosten een orde van grootte winstgevender zijn dan in andere winkels. Daarnaast trainen we je gratis in het juiste gebruik van het aangeschafte apparaat.
De keuze van het tijdstip en de vorm van de training is aan jou. Na voltooiing ontvangt u een certificaat en bij aankoop krijgt u een servicegarantie. Bovendien wordt de levering door heel Europa uitgevoerd via verschillende koeriersdiensten.
Neem voor bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet, en wij zullen al uw vragen beantwoorden.

Specificaties

Spanning - 220V-240V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.