Wasstoel voor spa-procedures UMS 328-38

Productcode:
1413
Leverancierscode:
UMS 328-38
Beschikbaar:
Op voorraad

2.187,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems heeft het genoegen u een functionele wasstoel voor spabehandelingen EMS 328-38 onder uw aandacht te brengen. Hiermee verbetert u de kwaliteit van de uitgevoerde procedures aanzienlijk en biedt u uw cliënten zorg en gemak.
Apparatuurkenmerken:

Het verlenen van kwaliteitsdiensten hangt af van de kwaliteit van salonapparatuur. Voor dit doel is de wasstoel voor spa-procedures EMS 328-38 gemaakt. Deze apparatuur behoort tot de premiumklasse en is gemaakt van hoogwaardige materialen.
Specialisten hebben elk detail bestudeerd om aan de behoeften van klanten te voldoen: aangenaam
kleur coating;
van hoge kwaliteit;
betrouwbare structuur;
makkelijk te gebruiken;
lange levensduur
En veel meer! Dankzij de onderscheidende kenmerken van deze stoel heb je de mogelijkheid om hem met een afstandsbediening te verstellen. Dit is handig voor professionals en bezoekers. Naast het bovenstaande heeft dit model een basis die om zijn eigen as draait.
De gepresenteerde versie van de UMS 328-38 wasstoel is gemakkelijk te onderhouden, de coating is vochtbestendig. Positieve feedback van onze klanten over dit model laat zien dat het in alle opzichten een betaalbare keuze is: prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak!
Bezorging regelen

Mocht u interesse hebben in de wasstoel, dan kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty store. Omdat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels. Als bonus leren we je gratis hoe je de apparatuur gebruikt.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En het is mogelijk om door heel Europa te laten bezorgen via een koeriersdienst die bij jou past. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.