Wasstoel PM-2

Productcode:
1412
Leverancierscode:
PM-2
Beschikbaar:
Op voorraad

286,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty online winkel heb je onvervangbare apparatuur voor kapsalons gekregen - de PM-2 wasstoel. Hiermee wordt het uitvoeren van procedures veel aangenamer voor de klant en gemakkelijker voor de meester.
Modelvoordelen

Wasstoel PM-2 is een compacte stoel voor een kapper of schoonheidssalon. Deze optie is ideaal voor zowel een kleine kamer als ruime behandelkamers. Een belangrijk onderdeel van deze stoel is het materiaal (roestvrij staal), wat zorgt voor de duurzaamheid van het product. Dit model is zeer praktisch en handig voor uw professionele schoonheidssalon, maar zelfs klanten zullen deze stoel waarderen - het is zo fijn om erin te zitten.
De ontwerpers hebben aan elk detail van dit model gedacht: comfortabele plaatsing van het lichaam en de benen, praktisch in gebruik, gemakkelijk schoon te maken, duurzame coating en andere materialen waarvan het huidige model is gemaakt. Het kleurengamma van het model is ongelooflijk breed. Naast de reguliere kleuren raden we je aan een kleur te kiezen die past bij je saloninterieur.
De PM-2-stoel is een goede wasoptie om uw schoonheidsverzorging te behouden of te verbeteren. Op verschillende modellen kunnen kleuren enigszins variëren, afhankelijk van de schermaanpassing. Afmetingen verpakking: 115x107x67.
Mocht u interesse hebben in de gepresenteerde wasstoel, dan kunt u deze via de EMS-Beauty winkel kopen tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land, omdat wij deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we geven een servicegarantie. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van Europa bestellen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan onze beheerder via telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren gecontacteerd voor hulp bij alle zaken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.