Wasstoel M01230

Productcode:
1421
Leverancierscode:
M01230
Beschikbaar:
Op voorraad

579,00€

course-cert ce-cert

Op de website ems-beauty.es wordt een comfortabele wasstoel M-00925 onder uw aandacht gebracht, die uw klanten tijdens de gehele procedure van gemak kan voorzien.
Meubelfuncties

Wasstoel M-00925 is een uitstekende oplossing voor kappers en schoonheidssalons. Deze apparatuur zorgt niet alleen voor een positief imago van de instelling, maar garandeert ook absoluut comfort voor uw klanten. Voor de vervaardiging van de gootsteen werd duurzaam acryl gebruikt en voor de stoel werd vochtbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken PVC gebruikt.
De structuur is gemaakt op een solide, praktische en klantvriendelijke manier, zodat elke bezoeker zich comfortabel zal voelen in deze stoel, ongeacht hun lengte en bouw. Het frame heeft een vrij compact formaat, waardoor je kantoor net zo ruim blijft voor andere cosmetische meubelen. En het stijlvolle design past perfect in elk interieur.
Als u een geschikte wasstoel heeft gevonden, kunt u deze voor de fabrikantprijs via de EMS-Beauty online winkel kopen. Wij leveren immers al jaren apparatuur rechtstreeks van hen. Daarnaast geven wij een garantie waarmee u verzekerd bent bij storingen. Bovendien kunt u levering vanuit elke hoek van Europa bestellen. Of maak gebruik van de ophaalservice, die ook voor jou beschikbaar is.
Heb je nog vragen? De winkelmanager staat altijd klaar om ze te beantwoorden. U kunt hem bereiken op de telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.