Wasstoel M00924

Productcode:
1419
Leverancierscode:
M00924
Beschikbaar:
Op voorraad

579,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems heeft het genoegen u de wasstoel M-00924 onder uw aandacht te brengen om de kwaliteit van uw dienstverlening te verbeteren. Hiermee is het comfort van uw klanten verzekerd, evenals de verbetering van het imago van uw instelling.
Voordelen van het model

Wasstoel M-00924 is een uitstekende keuze voor kappers en schoonheidssalons, uitgevoerd in zachte kleuren, die perfect passen in elk interieur. De body is gemaakt van sterk maar licht metaal en de schaal is gemaakt van hard keramiek. Ideaal voor kapsalon, privéstudio of high-end schoonheidssalon.
De hoes van de stoel is duurzaam en waterdicht, dus zelfs langdurig gebruik heeft geen invloed op het uiterlijk. Dit model meubel voldoet aan de laatste beauty meubelmodetrends. Door het in uw salon te installeren, voegt u pit toe aan het interieur en benadrukt u de moderniteit van de instelling.
Als u besloten heeft om een ​​wasstoel te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. U koopt bij ons apparatuur op kosten van fabrikanten, omdat wij al jaren op rij meubelen rechtstreeks van fabrikanten leveren. En daarmee krijgt u garantie op service.
Bestellingen worden in heel Europa geaccepteerd via verschillende koeriersdiensten. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Vul hiervoor een terugbelverzoek in of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.