Wasstoel M00714

Productcode:
1417
Leverancierscode:
M00714
Beschikbaar:
Op voorraad

527,00€

course-cert ce-cert

Voor kappers en schoonheidssalons presenteert ems-beauty.es een comfortabele en goedkope wasstoel M-00714. Hiermee verbetert het imago van uw salon en neemt het comfort van de klanten toe.
Modelvoordelen

Tegenwoordig heeft de wasstoel alle voordelen voor de klant en de professionele salon. Het is noodzakelijk om de tijd te gebruiken die wordt geboden door de moderne en praktische oplossing van de wastafels om het significante verschil in het comfort van vooruitstrevende mobiele kappers te voelen.
Het model dat op deze site wordt gepresenteerd, heeft zichzelf bewezen als praktisch en duurzaam. De kleuren van dit model zijn gevarieerd. U kunt de kleur kiezen die het beste bij u past: keramiek (zwart of wit), standaard (staal of zwart). Fauteuil M-00714 is een uitstekende keuze voor uw bedrijf, omdat het een investering is die zich in korte tijd terugbetaalt en een vast inkomen oplevert.
Als u al lang op zoek bent naar dergelijke apparatuur voor schoonheidssalons, kunt u deze voor de prijs van de fabrikant kopen via de EMS-Beauty online winkel, omdat we al vele jaren rechtstreeks met fabrikanten werken. En we bieden een garantie voor after-sales service bij aankoop. Bovendien kun je door heel Europa laten bezorgen via een handige koeriersdienst.
Laat een terugbelverzoek achter om de levering te regelen, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u bij alle zaken te helpen. U kunt ons ook bellen op de telefoonnummers die u op de site ziet staan, dan nemen wij uw bestelling snel op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.