Wasstoel M00713

Productcode:
1416
Leverancierscode:
M00713
Beschikbaar:
Op voorraad

527,00€

course-cert ce-cert

Op de website ems-beauty.es kunt u de wasstoel M-00713 zien. Handig en functioneel model wordt een onmisbare assistent in het werk van een kapper of schoonheidssalon.
Functies naar keuze

De M-00713 wasstoel is een praktische en duurzame optie voor kappers om een ​​hoog serviceniveau te bieden. Door dergelijke meubels aan te schaffen, verhoogt u het serviceniveau in een kapper of schoonheidssalon. De voordelen van het model spreken voor zich: hoogwaardig metaal, duurzaam en praktisch interieur, comfortabele zitgelegenheid voor bezoekers en een stijlvol design waar zelfs een ervaren bezoeker verliefd op zal worden.
Door de M-00713 fauteuil aan te schaffen krijg je meubelen waar je jarenlang plezier van zult hebben, meubelen die prettig in het gebruik zijn voor zowel specialisten als bezoekers. Als dit precies is wat u zoekt, bestel dan snel een wasstoel via de EMS-Beauty online winkel tegen een prijs die 10% lager is dan bij andere leveranciers, want wij leveren al jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten.
En we bieden een garantie voor after-sales service bij aankoop. Daarnaast kunt u door heel Europa laten bezorgen. Je hebt ook een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met de beheerder om de optie te kiezen die bij u past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.