Wasstoel M00711

Productcode:
1415
Leverancierscode:
M00711
Beschikbaar:
Op voorraad

527,00€

course-cert ce-cert

Wilt u uw klanten absoluut comfort bieden tijdens de verzorgingsprocedures, let dan op de M-00711 wasstoel van de EMS-Beauty-winkel. Handige en kleine apparatuur voor kapsalons zal u aangenaam verrassen met de verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Hardwarevoordelen

Comfort is erg belangrijk voor het verlenen van schoonheids- en kappersdiensten. Immers, als de klant de voorwaarden van de procedure niet leuk vindt, gaan ze naar een andere salon. Maar als u meubels en apparatuur koopt voor uw salon en kapperszaak, presenteren we de M-00711 wasstoel. Dit is het meest succesvolle model om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.
Deze apparatuur is perfect voor u en uw kapsalon. Uw medewerkers maken graag gebruik van de praktische autostoel en uw klanten zullen aangenaam verrast zijn door het reinigingsgemak. Daarnaast is dit model makkelijk schoon te maken en te gebruiken.
Wasstoel M-00711 is ontworpen voor continu gebruik en hoge belasting. U kunt de problemen van klanten met gewicht, vervuiling van de bekleding, vochtigheid, veelvuldig gebruik vergeten, aangezien de ontwikkelaars een model hebben ontwikkeld dat zo duurzaam is dat het u vele jaren goed van dienst zal zijn.
Als u geïnteresseerd bent in het gepresenteerde model, kunt u het voor een zacht prijsje bestellen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, waardoor de kosten veel winstgevender zijn dan in andere winkels. En we bieden een servicegarantie die u beschermt in geval van een storing.
Via verschillende bezorgdiensten is het mogelijk om door heel Europa te laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager voor advies om de ontbrekende details te verduidelijken. U kunt contact met hem opnemen door een terugbelverzoek achter te laten of door ons te bellen op de nummers die op de site staan ​​vermeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.