VS-170 Picoseconde Neodymium Laser

Productcode:
1868
Leverancierscode:
3643
Beschikbaar:
Op voorraad

1.900,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel is verheugd om de picoseconde neodymium laser VS-170 onder de aandacht van specialisten te brengen. Hiermee wordt het verwijderen van ongewenst haar en tatoeages even gemakkelijk en eenvoudig.


Functionele kenmerken

 


Het belangrijkste doel van de VS-170 laser is het verwijderen van tatoeages van elke kleur en complexiteit. Picosecond-technologie is een fotoakoestische methode waarbij de snelheid van de gegenereerde pulsen zo snel is als een biljoenste van een seconde. Hierdoor kunt u cellulaire processen starten zonder thermische schade, waardoor ze worden gestimuleerd om te verjongen. Dat wil zeggen, er is een signaal van thermische schade, maar er is geen zelf, waardoor je een krachtig metabolisme kunt starten.


Het voordeel van de VS-170 laser is dat de aanwezigheid van drie soorten straling een breed scala aan mogelijkheden biedt bij de behandeling van de huid en de verschillende problemen, namelijk:


Fijne lijntjes en rimpels


Pigmentvlekken van verschillende oorsprong;


Ongezonde huidskleur


losse huid.


U kunt ook een laser gebruiken om carbon peeling uit te voeren. En tijdens de procedure kan de specialist schakelen tussen golflengte, intensiteit, frequentie en duur van pulsen, spotgrootte en kwaliteitsfactor.


 


U kunt de VS-170 laser voor een spotprijs bestellen op de website ems-beauty.es. Laat een verzoek achter op de site en de winkelmanager neemt tijdens kantooruren contact met je op.


Specificaties:

 Lasertype - picoseconde neodymium


Golflengte - 532 nm, 755 nm, 1064 nm


Spotgrootte - 1-10 mm


Pulsenergie - 2000 mJ


Pulsduur - 550-750 ns


Q-schakelaar - ja


Display - touch LCD


Spanning - 220 V


1 jaar garantie

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.