Vizier

Productcode:
1808
Leverancierscode:
1322
Beschikbaar:
Op voorraad

19,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 6

De website ems-beauty.es presenteert een beschermend vizier, zonder welke het werk van een arts en schoonheidsspecialiste onmogelijk is voor te stellen.
Apparaatfuncties

Het beschermende vizier is gemaakt van transparant dun plastic en is ontworpen voor herbruikbaar gebruik. De barrière is volledig transparant, vlekt na desinfectie niet en verliest zijn transparantie niet. Het schild kan omhoog en omlaag worden gebracht zonder het van het hoofd te verwijderen. Het plastic waarvan het vizier is gemaakt kan worden gecoat met een anticondensmiddel.
Het vizier is zo ontworpen dat de omtrek van het hoofd kan worden aangepast met een stopper. Met een dergelijk vizier wordt antivirusbescherming geboden tegen directe infectieuze deeltjes van dichtbij. Het beschermen van het scherm is vrij eenvoudig: je moet het regelmatig schoonmaken met een vochtige doek. Daarnaast is hij licht van gewicht.
Niet-giftig materiaal dat wordt gebruikt voor de productie. Het materiaal geeft geen giftige dampen en onaangename geuren af. Belangrijkste kenmerken - transparant gekleurd acryl. En je kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten 10% lager dan in andere winkels.
De bezorging gebeurt door heel Europa via verschillende koeriersdiensten. Vraag de winkelmanager om hulp om de juiste voor u te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en er wordt tijdens kantooruren contact met u opgenomen voor hulp bij alle zaken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.