Vinyl handschoenen 100pcs/pack. Mul

Productcode:
1536
Leverancierscode:
6757
Beschikbaar:
Op voorraad

20,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 5

Op de site ems-beauty.es wordt een grote set vinylhandschoenen onder de aandacht gebracht van specialisten in geneeskunde, cosmetologie en farmacologie. Hun hoge kwaliteit maakt elke procedure veilig en hygiënisch, en 100 stuks gaan lang mee.
Voordelen van kiezen

Om steriliteit te garanderen tijdens esthetische of medische procedures, evenals verschillende procedures in de farmacologie en tandheelkunde, moet u handschoenen gebruiken. Gepoederde vinylhandschoenen zijn de beste optie voor dit soort evenementen, omdat ze een modulus hebben die zo dicht mogelijk bij de vorm van de handen ligt, zodat ze lang kunnen worden gebruikt. Ze passen in elke hand en kunnen probleemloos in gebruik worden genomen.
Om dit te doen, wordt er een absorptiemiddel, gemaakt van maïszetmeel, in gespoten. Zetmeelabsorberend middel voorkomt de ontwikkeling van dermatitis en past bij de tere huid van de handen. Het materiaal zelf is van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijk vinyl, dus het heeft een goede dichtheid en sterkte, terwijl het een hoge luchtafvoer behoudt.
Daarom kunnen vinylpoederhandschoenen herhaaldelijk van vorm veranderen zonder te scheuren. Als je op zoek was naar net zulke vinylhandschoenen, dan kun je ze voor een betaalbare prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. De kosten van onze producten zijn een orde van grootte lager dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we staan ​​klaar om het in elke uithoek van Europa bij je af te leveren via een koeriersdienst die bij je past.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en onze manager belt u tijdens kantooruren terug. Of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.