VIBRANTE Dermale Roller

Productcode:
1654
Leverancierscode:
5025
Beschikbaar:
Op voorraad

109,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel een modern apparaat voor huidverjonging - de VIBRANTE dermale roller. Handig en effectief, het stelt u in staat om in korte tijd met leeftijdsgerelateerde veranderingen om te gaan.
Modelvoordelen

Vibrerende dermale roller VIBRANTE is een apparaat met verwijderbare koppen van 0,25-2,0 mm penetratie en met een herbruikbaar handstuk. Naald-DNS-apparaten zijn medische apparaten en voldoen aan de CE0120-normen. Tegelijkertijd zijn de bijwerkingen na het aanbrengen minimaal en zijn de resultaten onmiddellijk. De behandeling is pijnloos en micro-invasief, dus het is een alternatief voor chirurgie. Microneedling is een ideale medisch-esthetische techniek voor de behandeling van rimpels, littekens, acne na acne en striae.
Deze roller is ontworpen voor professioneel gebruik, dankzij de langere naalden waarmee je de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en een verjongend effect geeft. Dit instrument kan niet in een autoclaaf worden gesteriliseerd, u moet een ander type sterilisatie selecteren. Voor de roller kunt u mondstukken van verschillende groottes kopen, van 0,25 mm tot 2,0 mm. De roller vergemakkelijkt de opname van de actieve ingrediënten van anti-verouderingsproducten door de microgaatjes die door de naalden worden gecreëerd. Het helpt rimpels te verminderen en de vermindering van vergrote poriën te stimuleren, de elasticiteit en de toon van de huid te verbeteren.
Bovendien zorgt het creëren van microgaatjes op het huidoppervlak ervoor dat de actieve ingrediënten er gemakkelijker in kunnen doordringen. Hierdoor kan het lichaam het natuurlijke genezingsproces in gang zetten, waardoor de huid elastischer, gladder en jeugdiger wordt. Deze celvernieuwing met de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt natuurlijke collageeninductie genoemd. Met behulp van een roller in elk gebied van het gezicht, decolleté en lichaam, is het mogelijk om de huid te verjongen.
De VIBRANTE roller is een cosmetisch instrument van hoge kwaliteit. En het kan 5-8 minuten worden gesteriliseerd met specifieke ontsmettingsmiddelen zoals 75% alcoholoplossing. De dermaroller moet dan ongeveer 45 minuten worden blootgesteld aan UV-licht.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u met de behandeling begint, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen enkele contra-indicatie heeft:
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
mechanische schade op de plaats van verwerking;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
hart-en vaatziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en lactatieperiode.
Het gebruik van het apparaat in een van deze omstandigheden kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van de patiënt.
Bezorging regelen

De juiste dermaroller gevonden? Je kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Tegelijkertijd leren we u gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken op een voor u geschikt moment.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat om met patiënten te werken. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Om de ontbrekende details te achterhalen, laat u een terugbelverzoek achter. Onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.