Verticaal solarium TANDOME 180

Productcode:
1351
Leverancierscode:
TANDOME 180
Beschikbaar:
Op voorraad

6.942,00€

course-cert ce-cert

European Medical Systems is verheugd om onder de aandacht van specialisten een modern verticaal solarium TANDOME 180 te presenteren. Het apparaat neemt minder ruimte in beslag, maar is in staat om meer te creëren voor het creëren van een egale en mooie kleur.
Modelmogelijkheden

Het verticale solarium TANDOME 180 is een krachtig apparaat waarbij de behandeling verticaal plaatsvindt. Dat wil zeggen, de persoon liegt niet, maar staat tijdens de sessie. De procedure is net zo snel als in een horizontaal solarium, maar tegelijkertijd wordt er een grote hoeveelheid vrije ruimte bespaard. Hierdoor kun je meerdere systemen in één ruimte plaatsen, met als gevolg een grote toestroom van klanten.
En een groot aantal lampen garandeert een hoog uitgangsvermogen, wat een garantie is voor een gelijkmatige kleuring van de gewenste toon. Het verticale solarium heeft net als het horizontale solarium een ​​ingebouwde airconditioning, waardoor de huid tijdens het hele proces wordt gekoeld. Zo is er geen risico op huidbeschadiging en is het gewenste resultaat gegarandeerd. Bovendien is het gepresenteerde model in staat om:
Verminder de zichtbaarheid van onvolkomenheden in de huid en laat deze er frisser en gezonder uitzien.
De procedure in het solarium zorgt voor de verzadiging van het lichaam met vitamine D, wat de gezondheid van de patiënt verbetert.
Een verhoging van het gehalte aan antilichamen in het bloed en de immuunafweer van het lichaam is ook mogelijk dankzij het solarium.
Maar het grote voordeel van bruinen onder de zonnebank is dat het veiliger is dan buiten, omdat de ultraviolette straling gedoseerd is.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas is het verboden om de voordelen van een solarium te gebruiken als de patiënt contra-indicaties heeft voor de procedure. Dit zijn:
arteriële hypertensie;
problemen met de bloedsomloop;
oncologische processen in het lichaam;
ziekten van het endocriene systeem;
allergie voor ultraviolet;
neiging tot pigmentatie;
hart-en vaatziekten;
hormonale behandeling ondergaan;
kritieke dagen;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
frisse kleur;
alcohol- of drugsgebruik.
De afwezigheid van contra-indicaties is een voorwaarde voor het ondergaan van een behandeling. Zorg ervoor dat uw patiënt gezond is en dat de sessie niet slecht zal verlopen.
Bestel apparatuur

Als u besluit een verticaal solarium te kopen, kunt u dit in de online winkel van EMS-Beauty doen tegen de beste prijs in Europa. We hebben gecertificeerde apparatuur waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren de werkingsregels gratis.
U kiest het tijdstip en de vorm van de training. Na afloop ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Dus in geval van een storing ben je verzekerd. Bovendien is verzending door het hele land mogelijk via verschillende vervoerders - u kiest gewoon degene die bij u past.
Meer advies nodig? Haal het op bij de winkelmanager op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor hulp bij alle zaken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.