Vergrootglas lamp GAMMA 3D

Productcode:
1546
Leverancierscode:
UMS-L16-3D T5 28W
Beschikbaar:
Op voorraad

111,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert ems-beauty.es de T5 G10Q 28W vergrootglaslamp. Functioneel en comfortabel, het maakt het werk van een schoonheidsspecialiste veel gemakkelijker en efficiënter tegelijk.
Modelkenmerken:

Elke cosmetische of medische ingreep begint altijd met een diagnose.
In de beginfase van professionele activiteit is een beoordeling van alle defecten en kenmerken van de huid vereist om geen enkele stap te missen om ze te elimineren. Het enige dat nodig is, is een prachtig uitzicht en geweldige verlichting. Om schoonheidsspecialisten te helpen en bezoekers te verrassen, worden tegenwoordig vergrootglaslampen gebruikt.
Dit apparaat combineert twee functies: een vergrootglasfunctie met voldoende vergroting voor diagnostiek en een kwaliteitsfunctie met een krachtige, bijna natuurlijke lichtbron. De combinatie stelt u in staat efficiënt te werken en veroorzaakt geen snelle oogvermoeidheid. Gamma 3D-vergrootglaslamp combineert verlichting met T5 G10Q 28W fluorescentielamp, wat schaduwvrije verlichting geeft en wit vergrootglas met een diameter van 140 mm 3D optisch vermogen (3 dioptrieën, dichter bij 3 keer).
Van bovenaf wordt de lamp afgesloten door een beschermkap. Het hoofd heeft de vorm van een driehoek met afgeronde verticalen. Materiaalplaatsing - kunststof. De lamp is uitgerust met een metalen klem voor bevestiging aan een tafel of een cosmeticatrolley en een staand statief, waarmee u de hoogte van de straler ruim kunt aanpassen.
Plaats een bestelling

Interesse in ons aanbod? Bestel dan een loeplamp tegen de scherpste prijs via de EMS-Beauty webshop. We hebben apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn veel winstgevender dan in andere winkels in het land.
We zullen u in detail vertellen en laten zien hoe u het apparaat kunt gebruiken op een voor u geschikt moment. En bij de aankoop krijgt u een garantie voor de after-sales service, die u verzekert in het geval van een storing.
De levering gebeurt door het hele land via verschillende vervoerders. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste voor u te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Lensmateriaal - 3D optisch glas (3 dioptrieën)

Lensdiameter - 140 mm

Installatie is toegestaan ​​op het werkvlak - 10-50 mm

Standhoogte - 0,7 m

Montagehoogtebereik van de verlichtingskop - 1-1,7 m

Spanning - 220-240 V, 50 Hz

Vermogen - 28 W

Lengte netsnoer - 1,5 m
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.