Vergrootglas lamp ALPHA 3D (LED)

Productcode:
1544
Leverancierscode:
UMS-L12-A 3D
Beschikbaar:
Op voorraad

34,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Op de site ems-beauty.es voor schoonheidsspecialisten wordt een tafellamp-loep UMS-L12-A 3D met de mogelijkheid van een grote toename gepresenteerd. Met een dergelijk apparaat zal de kwaliteit van het werk aanzienlijk toenemen.
Functionele functies

Het UMS-L12-A 3D-apparaat is gemaakt in een klassieke tafellamplay-out. Op deze manier combineert het lampglas en vergroting, en verhoogt daardoor de efficiëntie, waardoor het een echte hulp wordt voor elke expert. Dankzij doordachte verhoudingen kan het UMS-L12-A 3D-model op elk bureaublad worden gebruikt voor het beoogde doel en als een eenvoudige tafellamp. Dankzij de LED-patrijspoort zorgt hij voor verlichting met een lichtspectrum dat het natuurlijke licht benadert.
Het geeft een, niet natuurlijk vervormd kleurenbeeld voor het kijkoppervlak. Daarnaast maakt het gebruik van LED's de lamp erg goedkoop. Optische vergroting van glaskracht in 3D (3 dioptrieën) stelt u in staat om bijna het hele werkspectrum in cosmetologie te zien. En de lens verlicht het werkgebied tijdens de procedure volledig.
In combinatie met sterk licht zijn niet alleen alle kenmerken van huid- of nagelgaatjes tot in detail zichtbaar, maar worden alle tinten in het werkgebied nauwkeurig gecontroleerd. Het UMS-L12-A 3D-model wordt aanbevolen voor het werk van een schoonheidsspecialist, dermatoloog en nagelmeester.
Bestelling levering

Besloten om een ​​loeplamp te bestellen? Schiet dan op om het voor een spotprijs te kopen via EuroMedSystems. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, is de prijs van apparatuur in onze winkel 10% lager dan in andere winkels in het land. Bovendien bieden we een garantiekaart waarmee u verzekerd bent in geval van een storing.
U kunt overal in het land bestellen. Of kom naar ons magazijn en haal het apparaat zelf op. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Diameter lampkop - 160 mm

Lensmateriaal - 3D optisch glas (3 dioptrieën)

Lensdiameter - 90 mm

De minimale hoogte van de lamp boven de tafel - 25 cm

De maximale hoogte van de lamp boven de tafel - 45 cm

Spanning - 220-240 V, 50 Hz

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.