Verdamper EMS-M2

Productcode:
1566
Leverancierscode:
UMS-M2
Beschikbaar:
Op voorraad

193,00€

course-cert ce-cert

Voor cosmeticaspecialisten wordt de UMS-M2-verdamper gepresenteerd op de website ems-beauty.es. Zo'n functioneel apparaat wordt een onmisbare assistent voor een schoonheidsspecialiste in de huidverzorging.
Functionele functies

De UMS-M2 verdamper is ontworpen als een onmisbaar apparaat voor een schoonheidsspecialiste. Zijn belangrijkste taak is het genereren van stoom. Een apparaat dat wordt gebruikt om de opperhuid van de huid of het lichaam te behandelen om de uitzetting van poriën te versnellen voor reiniging en verschillende soorten peeling. Verdamping van de huid verhoogt de bloedstroom aanzienlijk, stimuleert de afscheiding van talg en bevordert de snelle verwijdering van verontreinigende stoffen.
De ionisatiefunctie draagt ​​bij aan de absolute desinfectie van de behandelde huid. De verdamper wordt ook veel gebruikt voor aromatherapie. Dergelijke manipulaties dragen bij aan een betere penetratie van de actieve componenten van cosmetica tot diep in de huid.
De basis van het apparaat is een sterke metalen bak met dubbele isolatie, deze is voorzien van een waterglazen bak. Over het algemeen is het gepresenteerde model een betrouwbaar en duurzaam apparaat van compact formaat, uitgerust met een handige timer. Het gewicht van het apparaat is slechts 8,6 kg, de hoogte is instelbaar van 110 centimeter tot 76 en het rotatie-interval van de geïntegreerde verstuiver is 180.
Uitchecken

Als je besluit een vaporizer te kopen, zal de prijs ervoor in de EMS-Beauty webshop je aangenaam verrassen. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten meerdere malen lager dan die van andere leveranciers in het land. Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van het geselecteerde apparaat.
Je kiest de vorm van de training en na afronding ontvang je een certificaat. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag in op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Stroomverbruik - 750 W

Waterhoeveelheid - 1 liter

L hoogte stoomsproeikoppen - 1,25 m

Nozzle rotatie - 360 graden

Verwarmingsvermogen - 550 W

Spanning - 220-230 V, 50-60 Hz

Gewicht - 8,6 kg

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.