Verdamper AS-8707

Productcode:
1562
Leverancierscode:
AS-8707
Beschikbaar:
Op voorraad

193,00€

course-cert ce-cert

Op de site ems-beauty.es wordt de functionele verdamper AS-8707 onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten. Deze apparatuur verbetert de effectiviteit van elke gezichtsverzorgingsprocedure.
Functionele kenmerken

De AS-8707 Vaporizer heeft een stevige statiefvoet waarin de verdampereenheid en de glazen afvalwatertank zijn ondergebracht. Handig is dat een speciaal mondstuk wordt blootgesteld aan de huid van de patiënt, lang genoeg voor de roterende buisvormige stoom. De verdampingsprocedure is in veel gevallen vereist voor verdere cosmetische procedures. Met deze functie kunt u het apparaat niet alleen in schoonheidssalons gebruiken, maar ook voor aromatherapie. Er is ook ingebouwde luchtionisatie.
De AS-8707 verdamper is een vrij mobiel apparaat, omdat hij op wielen staat, waardoor je hem door het kantoor kunt verplaatsen. Al deze functies maken het apparaat zeer gebruiksvriendelijk en functioneel, omdat het naast verdamping ook andere, even noodzakelijke procedures kan uitvoeren.
Het water dat in de ballon is opgeslagen, verdampt. Er wordt stoom op het gezicht van de patiënt gebracht met behulp van een schuif-/geboortemechanisme. De vaporizer timer zelf zit op het mobiele front, ook in hoogte verstelbaar. Wielen op de pasvorm zorgen ervoor dat je hem van kantoor naar kantoor kunt verplaatsen. Voor het reinigen wordt de huid gedesinfecteerd met speciale lotions. Door de huid te verwarmen worden de poriën van het gezicht geopend. Dit leidt tot het reinigen van de poriën van onzuiverheden, het verbeteren van de bloedstroom en lymfedrainage.
Hoewel de verdamper wordt gebruikt voor gezichtsbehandelingen, kan hij ook therapeutische doeleinden dienen. Stoom kan nuttig zijn bij het bestrijden van verkoudheid of griep, angina pectoris, rhinitis en sinusitis, of andere seizoensgebonden ziekten. In dit geval moeten aromatherapiemiddelen aan de tank worden toegevoegd.
Contra-indicaties voor behandeling

Contra-indicaties voor de verdampingsprocedure zijn:
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
astma;
droge en gevoelige huid;
acne;
dermatosen in de acute fase;
snijwonden, schaafwonden, brandwonden, krassen.
Zorg ervoor dat de patiënt geen van deze aandoeningen heeft om de beste resultaten te garanderen zonder negatieve gevolgen.

Plaats een bestelling

Is dit de vaporizer waar je naar op zoek was? Bestel dan het gepresenteerde model met kwaliteitscertificaat via de EMS-Beauty online winkel. De kosten van onze apparatuur zijn 10% lager dan die van andere leveranciers, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we bieden gratis training over het werken met het apparaat - zelfs een lesje Skype is voldoende.
Bij aankoop krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in geval van storing. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Om een ​​aankoop te doen, neemt u contact op met de winkelmanager op de telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en wij bellen u spoedig.
Specificaties:

Nozzle rotatie - 360 graden

Verwarmingsvermogen - 550 W

Spanning - 220-230 V, 50-60 Hz

Uitschakeling - automatisch met een daling van het waterpeil tot kritiek

Gewicht - 8,5 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.