Verdamper 02-98V

Productcode:
1564
Leverancierscode:
02-98V
Beschikbaar:
Op voorraad

129,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie in de EMS-Beauty store werd een vaporizer 02-98V gepresenteerd voor het beste werk van een schoonheidsspecialiste. Het maakt gezichtsbehandelingen veel efficiënter en verbetert de prestaties van uw bedrijf.
Modelkenmerken:

Vaporizer 02-98V is een zeer gespecialiseerd apparaat om de gezichtshuid met stoom voor te bereiden op schoonheidsbehandelingen. Door de huid te stomen, opent het apparaat de poriën, waardoor zuurstof en vocht aan de huid kunnen worden afgegeven om ze in de diepste lagen van de opperhuid te dringen. In combinatie met aromaten of speciale kruiden in massagesalons worden ze gebruikt om een ​​oosterse sfeer te creëren tijdens een Chinese of Japanse massagevorm.
Ook kan 02-98V worden gebruikt als inhalator door water toe te voegen aan essentiële oliën, wat helpt om verkoudheid te genezen. Door zijn kleine formaat en kosten kan hij met succes thuis worden gebruikt Absorptie tot 750 kW, klein formaat met in hoogte verstelbare steun tot 100 cm, gebruikt in kleine ruimtes.
De lengte van de stang met de buis is aangepast. Dit elimineert de noodzaak voor toevoegingen die op het gezicht van de patiënt worden gericht. De set bevat een timer en wielen om door het kantoor te bewegen. Dankzij het opvouwbare ontwerp kan hij in de kofferbak van een auto worden vervoerd. Vaporizer 02-98V reinigt de opperhuid, verbetert de bloedtoevoer naar de huidhaarvaten. Hierdoor wordt de huid elastisch en mooi.
Contra-indicaties voor gebruik

Het gebruik van een verdamper is verboden als er contra-indicaties zijn:
hart-en vaatziekten;
astma;
droge, gevoelige huid;
acne, acne;
verergering van dermatosen;
mechanische schade aan de huid.
U moet er zeker van zijn dat de patiënt geen van deze aandoeningen heeft, anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Plaats een bestelling

Interesse in ons aanbod? Bestel dan een verdamper voor de beste prijs via het bedrijf European Medical Systems. We leveren apparaten rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Bovendien trainen we u gratis in het gebruik van het apparaat van uw keuze.
Bij aankoop geven zij een garantie die u van dienst zal zijn in geval van pech. En de levering wordt door het hele land uitgevoerd - kies gewoon de juiste koeriersdienst. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Om de gewenste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug.
Specificaties:

Spanning - 220-230 V, 50-60 Hz

Hoogte - 100 cm

Gewicht - 8,5 kg

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.