Vatverwijderingslaser MBT-980

Productcode:
3382
Beschikbaar:
Op voorraad

2.300,00€

course-cert ce-cert

De cosmetica-industrie wordt voortdurend aangevuld met innovatieve technieken die gericht zijn op het oplossen van esthetische problemen. De apparatuurmarkt biedt verschillende moderne apparaten en laserapparaten, die te vinden zijn op de pagina's van de online winkel van EMS Beauty. Een aparte categorie wordt vertegenwoordigd door diodelasers, die het meest effectief zijn bij het uitvoeren van cosmetische procedures.


Het MBT-980-model van de diodelaser ontworpen voor vasculaire verwijdering heeft zijn populariteit gewonnen dankzij de optimale combinatie van kenmerken. Het voert een hoogwaardige en pijnloze verwijdering uit van verschillende vasculaire manifestaties op het huidoppervlak. Vasculaire patronen verschijnen om verschillende redenen, zoals verstoring van interne systemen, vitaminetekorten en de invloed van omgevingsfactoren. De manifestatie van vasculaire "sterren" in verschillende delen van het lichaam vereist behandeling, en alleen een diodelaser kan hier het beste mee omgaan.


Het MBT-980-apparaat reproduceert een lichtflits die, wanneer het het huidoppervlak raakt, verhitting van hemoglobine en bloedstolling veroorzaakt in het gebied waar het vasculaire patroon wordt gevormd. Na een dergelijke blootstelling plakken de wanden van de bloedvaten aan elkaar, ze worden transparant en volledig onzichtbaar op het huidoppervlak. De procedure is absoluut pijnloos en veilig voor de gezondheid van de cliënt. De dichtstbijzijnde weefsels worden niet aangetast, de laser raakt precies de plaats waar het vaatpatroon verschijnt. De huid is tijdens deze behandeling niet gewond, er zijn geen sporen of brandwonden.


Tijdens de behandeling schrijft de specialist het benodigde aantal sessies voor om maximaal resultaat te behalen. In de regel kan volledige verwijdering van de externe manifestatie van het vasculaire patroon worden bereikt in 1-3 procedures, het hangt allemaal af van de individuele kenmerken van het organisme.


De laser wordt verkocht zonder kar. De trolley is apart aan te schaffen door te bestellen op de website in de rubriek Cosmeticakarren.


Bij aankoop van laserapparatuur voor een schoonheidssalon in de online winkel van EMS Beauty krijgt u de mogelijkheid om een ​​gratis training over het gebruik ervan te volgen. Alle modellen hebben een garantie van 1 jaar, in het geval van een storing moet het apparaat binnen 14 dagen na de aankoopdatum worden vervangen of geretourneerd.


 


Belangrijkste technische kenmerken:

Zendervermogen, W 30

Golflengte, nm 980

Laserpulsfrequentie, Hz 1 - 20 (instelbaar)

Laserpulsduur, ms 5 - 60 (instelbaar)

Het aantal impulsen is onbeperkt

 

Andere kenmerken

Luchtkoelsysteem

Scherm 8", kleuraanraking

Voedingsspanning 220 V 50 Hz

Gewicht, kg 9.5

Afmetingen (L x B x H), cm 40 x 30 x 22

Afmetingen verpakking (L x B x H), cm 46 x 35,5 x 26

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.