Vaporizer SD-1102

Productcode:
1561
Leverancierscode:
2803
Beschikbaar:
Op voorraad

120,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company is verheugd om de SD-1102 verdamper onder de aandacht van artsen te brengen. Functionele apparatuur stelt de specialist in staat om de huid effectief voor te bereiden op elke cosmetische ingreep, waardoor de resultaten worden verbeterd.
Apparaatmogelijkheden

Het doel van de verdamper is om de huid van het gezicht te stomen. De machine zelf is een elektrisch verwarmde watertank die stoom in de tank genereert en een stroom onder druk naar het gezicht van de klant stuurt. Gedestilleerd water wordt gebruikt om stoom te maken. Stoom verzacht de huid, opent de poriën, activeert de bloedsomloop en bereidt de huid voor op cosmetische ingrepen. Voor stomen met een verdamper zijn een paar minuten voldoende, in tegenstelling tot andere methoden.
Het apparaat kan voor alle huidtypes worden gebruikt. De vette en gecombineerde huid wordt goed gereinigd en de droge huid is perfect gehydrateerd. De procedure duurt 5 tot 15 minuten. Hoe slechter de huidconditie, hoe meer tijd er nodig is. De duur van de procedure wordt bepaald door de schoonheidsspecialist, op basis van het probleem van de patiënt en de individuele kenmerken van zijn lichaam.
Een goed gestoomde huid is gemakkelijk schoon te maken, omdat de poriën onder invloed van hete stoom zijn geopend en je de inhoud gemakkelijk kunt verwijderen. Het wordt aanbevolen om de reiniging te voltooien met een masker dat de poriën vernauwt en irritatie verlicht.
Contra-indicaties voor gebruik

Ondanks de eenvoud van het apparaat, kan het nog steeds ernstige schade toebrengen als het wordt gebruikt in aanwezigheid van contra-indicaties:
hart-en vaatziekten;
astma;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Zorg ervoor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft, zodat de procedure hem alleen een positief resultaat oplevert zonder bijwerkingen.
Plaats een bestelling

De juiste verdamper gevonden? Je kunt het kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen de beste prijs in Europa. De reden voor de betaalbare kosten zijn directe leveringen van fabrikanten. Samen met gecertificeerde apparatuur krijgt u de mogelijkheid om gratis te leren werken met het gekochte apparaat in een voor u geschikt formaat.
Na voltooiing van de training ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt. En bij aankoop krijgt u een jaar garantie op serviceonderhoud. Bovendien kunt u uw bestelling overal in het land ophalen.
Als u apparatuur wilt bestellen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Behuizing - dubbel geïsoleerd metaal (verdamperunit)

Watertank - glas

Gewicht - 8,6 kg

Hoogte - 76-110 cm

Rotatie-interval vernevelaar - 180 graden

Spanning - 200-240 V

Ingangsfrequentie - 50-60 Hz

Stroomverbruik - 750 W

De norm van gegoten water - 1 liter

L hoogte stoomsproeikoppen - 1,25 m

Nozzle rotatie - 360 graden

Verwarmingsvermogen - 550 W

Uitschakeling - automatisch met een daling van het waterpeil tot kritiek

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.