Vaginaal apparaat UMS-HF2

Productcode:
1769
Leverancierscode:
3530
Beschikbaar:
Op voorraad

1.700,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in de cosmetica-industrie presenteert de site ems-beauty.es een HIFU-apparaat voor vaginale verjonging UMS-HF2. Met zo'n systeem kun je chirurgische ingrepen vergeten om het oude seksuele verlangen terug te geven.
Functionele functies

De UMS-HF2 is een innovatief High Intensity Ultrasound (HIFU) apparaat waarmee je de vagina kunt herstellen na een bevalling of door ouderdom. Het systeem maakt gebruik van intense ultrasone trillingen om punten op een bepaalde diepte te richten. Het enorme voordeel van deze methode is de volledige niet-invasiviteit en het vermogen om snel uitstekende langetermijnverbeteringen te bereiken zonder het gebruik van medicijnen of chirurgie.
De hoge effectiviteit van de behandeling is gebaseerd op het vermogen van het lichaam om collageen te produceren. Echografie kan de denaturatie van oud collageen en de productie van nieuw collageen veroorzaken, wat bijdraagt ​​aan de algehele verjonging van weefsels en het herstel van de toestand van het slijmvlies. Het apparaat wordt gebruikt om de gevolgen van vaginale verslapping te elimineren, om de oppervlakkige topografie en de initiële spierspanning te herstellen. HIFU-apparaten zijn een uniek hulpmiddel voor het herstellen van de oorspronkelijke verlichting van het slijmvlies en de spiertonus zonder de minste bedreiging voor de gezondheid van patiënten te vormen en zijn goedgekeurd voor gebruik door vooraanstaande internationale experts.
De impact is niet-invasief, wat het mogelijk maakt om, zonder schade te veroorzaken, de recombinatie van collageenvezels in de wanden van de vagina te stimuleren en om verschillende redenen het herstel van een glad reliëf te garanderen. De duur van individuele sessies en de gehele cursus is afhankelijk van veel factoren en moet worden bepaald door een specialist, maar de afwezigheid van invasieve procedures en pijn compenseren een dergelijke behandelingskarakteristiek die binnen enkele weken zijn maximale effect bereikt. De niet-invasieve techniek die in het apparaat wordt gebruikt, geeft zelfs na een enkele sessie goede resultaten, maar de werkelijke tijd kan variëren afhankelijk van de toestand van de patiënt.

Toepassingsverbod

Het gebruik van de apparatuur is ten strengste verboden onder de volgende contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
hart-en vaatziekten;
auto-immuunpathologieën;
oncologische neoplasmata;
snijwonden, brandwonden, schaafwonden, wonden op de plaats van behandeling;
chronische ziekten in de acute fase;
inflammatoire dermatologische processen;
diabetes mellitus in het stadium van decompensatie;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten;
koorts, griep, acute luchtweginfecties;
menstruatiecyclus.
Om gezondheidsproblemen bij een patiënt te voorkomen, moet u een geschiedenis van zijn ziekte opnemen en ervoor zorgen dat hij gezond is en klaar voor de procedure.
Apparatuur kopen

Als u besluit een HIFU-apparaat te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. De kosten van onze producten zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers, omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten aan het land leveren. Bovendien kunt u hier gratis leren werken met het geselecteerde systeem. En na afronding van de training ontvang je een certificaat dat voor jou handig is om met patiënten te werken.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. Het zal u verzekeren als er garantiestoringen optreden. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en u wordt de volgende werkdag teruggebeld.
Specificaties:

Uitgangsenergie - 0.2-1.53 ​​​​J/cm2

Inhoud van de verpakking - 0 mm (4 MHz), 4,5 mm (7 MHz) cartridges

Cartridge-bron - 10.000 pulsen

Blootstellingsinterval - 1 minuut

Spanning - 110-220 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.