Vacuümtherapie apparatuur SLIM MAX

Productcode:
1668
Leverancierscode:
3486
Beschikbaar:
Op voorraad

1.500,00€

course-cert ce-cert

European Medical Systems presenteert onder uw aandacht het Slim Max vacuümtherapieapparaat. Het multifunctionele systeem zorgt voor een snelle afronding van procedures, waardoor u het werk van uw schoonheidssalon positief kunt beïnvloeden.
Apparatuurmogelijkheden

Het Slim Max-apparaat is ontworpen voor vacuümtherapie. Deze technologie is zeer effectief in de strijd tegen cellulitis, absoluut pijnloos en zonder contra-indicaties. Vacuümbehandeling is zeer effectief voor lymfedrainage van weefsel en helpt om niet alleen cellulitis snel kwijt te raken, maar ook gezwollen benen en vetophopingen op de handen.
Slim Max wordt geleverd met een zeer nauwkeurig en intelligent vacuümsysteem dat de patiënt helpt de bloedcirculatie te verbeteren, mooie lichaamscontouren te vormen en een facelift te bereiken. Inbegrepen zijn 2 behandelingen voor onderdruk en microdermabrasie. Daarom wordt tijdens de behandeling de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd om de huid te verbeteren. Op deze manier kunnen striae, littekens en andere onvolkomenheden worden geëlimineerd. Daarnaast worden ook de doorbloeding en de stofwisseling verbeterd.
Tijdens de vacuümbehandeling met het Slim Max apparaat komt vet vrij doordat vet vetcellen afbreekt en vervolgens wordt afgevoerd door het lymfestelsel. Dit apparaat helpt het uiterlijk en de textuur van de huid te verbeteren. Je kunt ook een facelift krijgen. Voor het beste resultaat is het in ieder geval aan te raden om tien of twaalf behandelingen van elk 15-20 minuten uit te voeren.
Contra-indicaties voor gebruik

Het is ten strengste verboden om het apparaat te gebruiken als er een aantal contra-indicaties zijn:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
auto-immuunpathologieën;
huidletsels op de behandelplaats;
inflammatoire huidziekten;
schimmelprocessen op de huid;
koorts;
verergering van infectieziekten;
chronische ziekten in de acute fase.
ingebouwde pacemaker.
Informeer tijdens het eerste consult bij de patiënt over al zijn huidige en vroegere ziekten om te voorkomen dat hij gezondheidsproblemen krijgt.

Uitchecken

Heb je het juiste apparaat gevonden? Bestel hem dan via EMS-Beauty voor de scherpste prijs. Omdat we rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze systemen een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. En we geven gratis training over het werken met het geselecteerde apparaat.
Tijdens de training leer je werken met het systeem. En ontvang na het voltooien van de cursus een certificaat, de vorm die u kiest. En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice.
Om levering op een locatie in het land te bestellen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:
 
Spanning - 220 V, 50/60 Hz

Negatieve druk - 16 InHg

Afmetingen - 102x49x40 cm

Modi - 10

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.