Vacuümrol massagemachine EMS-90 NIEUW

Productcode:
1664
Leverancierscode:
3454
Beschikbaar:
Op voorraad

4.400,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems is verheugd om onder de aandacht van schoonheidsspecialisten het perfecte apparaat voor vacuümrollermassage EMS - 90 te presenteren. Een kenmerk van het systeem is een succesvolle combinatie van geavanceerde technologieën voor lichaamsvorming, waardoor het mogelijk is om te bereiken een stabiel en uitgesproken resultaat veel sneller.
Beschikbare technologieën

De EMS - 90 is een modern cosmetisch apparaat dat vijf hoofdrichtingen van actie op de huid en vetophopingen gebruikt, waardoor een mooi figuur wordt gevormd. Verschillende technologieën die hun eigenschappen in één apparaat combineren, kunnen de conditie van de huid en onderhuidse laag volledig beïnvloeden. Het verwachte resultaat verschijnt dus veel sneller dan met alleen de hulp van technologie. Het apparaat is een vast apparaat dat bestaat uit een grote plastic behuizing.
Het is uitgerust met een groot aanraakscherm dat alle benodigde bedieningsinformatie op een handige manier weergeeft. Daarnaast zijn er 4 verschillende maniples. Ze moeten worden gebruikt in overeenstemming met het te behandelen gebied van de huid. De kleinste wordt gebruikt voor de gevoelige huid rond de ogen en lippen. Het invloedsgebied van de laser- en radiofrequentiepuls is vrij klein en stelt u in staat de huid nauwkeurig te beïnvloeden. Deze manipulator is uitgerust met drie sproeiers waarmee u de impactzone kunt beperken en is zelfs zonder massagerollers gemaakt om de huid van gevoelige delen van het gezicht niet te beschadigen.
De grootste is ontworpen om de vorm van het gezicht en de hals te corrigeren. Hiermee kunt u een dubbele kin en andere problemen op dit gebied elimineren. De op twee na grootste manipulator is uitgerust met een klein display dat de nodige informatie over het proces toont. Dit is erg handig bij het behandelen van een groot gebied, als u de instellingen van lasergolven en radiofrequenties wilt bewaken. Het wordt gebruikt om de huid van de handen en het decolleté te corrigeren. Het grote handstuk heeft ook een klein display voor maximaal comfort. Het invloedsgebied is vrij breed, daarom wordt het gebruikt om op de huid van de buik, rug en billen te werken. De technologie van het handstuk is gebaseerd op vacuümcavitatie, waardoor je de bindingen tussen vetcellen kunt verbreken.
De behuizing van het apparaat is uitgerust met kleine wieltjes waardoor het vrij gemakkelijk te verplaatsen is. De kunststof coating is bestand tegen verschillende desinfectiemiddelen en gaat lang mee. Voor het gemak is er naast de behuizing een kleine manipulator die helpt bij het organiseren van de gemakkelijke bediening van het apparaat.
 
Contra-indicaties voor gebruik

U moet onthouden dat het systeem alleen effectief is als de patiënt geen contra-indicaties heeft voor het gebruik van het apparaat. Deze omvatten de volgende staten:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
hart-en vaatziekten;
oncologische neoplasmata;
auto-immuunziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
ingebouwde pacemaker;
mechanisch trauma aan de huid;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
koorts, hoge temperatuur, griep, acute luchtweginfecties;
menstruatiecyclus.
Bestudeer de medische geschiedenis van de patiënt voordat u met de behandeling begint om zijn gezondheid en uw carrière te beschermen tegen negatieve gevolgen.
Uitchecken

Interesse in de gepresenteerde apparatuur? Bestel hem dan in de EMS-Beauty webshop tegen de scherpste prijs van Europa. Omdat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten van apparaten, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. En bovendien kun je er gratis mee leren werken.
De training wordt gegeven in een formaat dat voor u geschikt is en na voltooiing wordt een certificaat uitgereikt. Ook krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij een storing.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. Of kom zelf bij ons om de goederen uit het magazijn op te halen. Om een ​​handige optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:
 
Display - 12" TFT-kleurenaanraakscherm

Pulsduur - 0,5 - 7,5 ms

Negatieve druk - 90-25 kPa

Rolsnelheid - 0-36 tpm 0-36

Beveiligingscontrole - in realtime

RF-frequentie - 1 MHz

RF-energiedichtheid - 60 J/cm3

Lasergolflengte - 940 nm

Vermogen - 20 W

Cavitatiefrequentie - 40 kHz

Maximaal cavitatievermogen - 60 W

Spotgrootte - 4x7, 6x13, 8x25, 30x44, 40x66, 90x120mm

Besturingssysteem - draadloos via IC-kaarten

Spanning - 220 V

Nominaal energieverbruik - 850 V

Machinegewicht - 46 kg

Gewicht accessoires - 11 kg

Afmetingen - 48x41x101,5 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.