Vacuümapparatuur ANCHORFREE

Productcode:
1663
Leverancierscode:
DV-V8
Beschikbaar:
Op voorraad

3.500,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten op de site ems-beauty.es wordt een functioneel apparaat voor vacuümtherapie DV-V8 gepresenteerd. De combinatie van geavanceerde technologieën biedt de mogelijkheid om een ​​breed scala aan procedures uit te voeren.
Voordelen van kiezen

Vacuümesthetische therapie is een zeer populaire behandelmethode in schoonheidscentra, omdat het met behulp van speciale apparaten mogelijk is geworden om cellulitis en het sinaasappelschileffect te verminderen. Vacuümtherapie is pijnloos en zeer effectief, het zorgt voor blijvende resultaten. Weefsel lymfedrainage techniek stimuleert de bloedcirculatie en versnelt de stofwisseling. Vacuümtherapie is vrij van contra-indicaties, er moet alleen aan worden herinnerd dat op plaatsen met verwijde haarvaten het noodzakelijk is om een ​​vacuüm met verminderde kracht te gebruiken om ecchymose te voorkomen. Dit apparaat is ontworpen voor:
Het volume en het gewicht van het lichaam verminderen.
Verwijdering van lokale vetophopingen.
Vermindering en preventie van cellulitis.
Huidverjonging.
opknappen.
Reconstructie van het lichaam.
Versnelling van de stofwisseling.
Het apparaat voor vacuümtherapie is uitgerust met 4 technologieën: vacuüm-echografie, 940nm infraroodlaser, bipolaire RF-technologie en vacuümrolmassage. Het vacuüm ultrasone systeem creëert een vacuüm in het behandelde gebied en stimuleert zo de stofwisseling en celmembranen die afbreken en vervolgens door het lichaam worden gemetaboliseerd via het lymfestelsel.
Infraroodlaserbehandeling kan de huid binnendringen, de vetlagen bereiken en direct de vetcellen beïnvloeden, die krimpen en zich beginnen te hergroeperen. Bipolaire RF-technologie dringt door in de huid en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en vetreductie. Rollermassage bevordert de lokale bloedcirculatie en verhoogt de stofwisseling.
Toepassingsverbod

Houd er rekening mee dat het gebruik van het apparaat in dergelijke gevallen verboden is:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
ontstekingsprocessen en schimmelhuidletsels;
mechanische verwondingen van de huid in het blootstellingsgebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
ingebouwde pacemaker;
siliconen en metalen implantaten;
koortsachtige aandoeningen;
ziekten van de bekkenorganen.
Voordat u met de behandeling begint, moet u de patiënt in detail raadplegen en alles leren over zijn ziekten - vroeger en nu. Dit zal hem beschermen tegen gezondheidsproblemen en u tegen het verliezen van uw reputatie.
Bestel een apparaat

Via de EMS-Beauty webshop koopt u voor de beste prijs een vacuümtherapie apparaat. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels in het land. En we leren de werkingsregels gratis.
Tijdens de cursus leert u hoe u het apparaat bedient, in een formaat naar keuze. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. U krijgt ook een servicegarantie.
Neem contact op met de winkelmanager om levering naar elke uithoek van het land te bestellen. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50/60 Hz

Lasergolflengte - 940 nm

Bipolaire radiofrequentie - 1 MHz

Complete set - 4 sproeiers
 
Gewicht - 55 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.