Vacuümapparaat CHARMGIRL

Productcode:
1665
Leverancierscode:
6508
Beschikbaar:
Op voorraad

5.100,00€

course-cert ce-cert

Bent u op zoek naar een effectieve bodysculptuurmachine? Dan is het CHARMGIRL vacuümmassageapparaat, gepresenteerd op de website ems-beauty.es, een ideale optie. Hiermee worden procedures snel, gemakkelijk en efficiënt uitgevoerd, wat een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van uw bedrijf.
Functionele kenmerken

Het CHARMGIRL-apparaat is ontworpen voor professioneel gebruik en omvat 3 esthetische technologieën: cavitatie, RF en vacuüm. Cavitatie biedt een pijnloze en niet-invasieve behandeling van vetophopingen zonder bijwerkingen en complicaties. De eerste resultaten zijn zichtbaar na de eerste sessie en na de procedures kunnen alle vetophopingen op de buik, billen en dijen worden geëlimineerd. Door het effect van ultrageluid, dat diep in de huid doordringt, wordt vetweefsel vernietigd, ontstaan ​​er kleine gasbelletjes, die exploderen, waardoor de lipolyse wordt versneld.
Radiofrequentie zorgt voor lymfedrainage en verbetert de elasticiteit van de huid. RF-golven dringen de buitenste lagen van de huid binnen en leveren thermische energie aan de onderliggende spieren en weefsels. Warmte bevordert de aanmaak van nieuw collageen en vermindert daardoor rimpels. Vacuümbehandeling bevordert het celmetabolisme en verbetert de elasticiteit van de huid.
Na een esthetische behandeling met het Charmgirl-vacuümapparaat kunnen een aantal therapeutische effecten worden bereikt:
vermindering van lichaamsvet;
vermindering van de ernst van cellulitis en de preventie ervan;
modellering van lichaamscontouren en gezichtscontouren;
eliminatie van de tweede kin;
rimpel vermindering;
het uiterlijk van de huid verbeteren;
huidverlichting;
toename van stevigheid en elasticiteit van de huid.
Het apparaat is uitgerust met 4 handstukken, waarmee u esthetische procedures efficiënt en met veilige resultaten kunt uitvoeren.
Contra-indicaties voor gebruik

Het gebruik van een vacuümapparaat is ten strengste verboden onder de volgende voorwaarden:
zwangerschap en borstvoeding;
cardiovasculaire pathologieën;
oncologische ziekten;
auto-immuunpathologieën;
nier- en leverinsufficiëntie;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
koorts, hoge koorts, griep, acute luchtweginfecties.
Voordat u het apparaat gebruikt, moet u weten of de patiënt een van de bovenstaande aandoeningen heeft. Anders kan dit ernstige gevolgen voor de gezondheid tot gevolg hebben.
Plaats een bestelling

De juiste apparatuur gevonden? Bestel hem dan via de EMS-Beauty webshop voor een voordelige prijs. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels in het land. En als bonus geven we gratis training over het werken met het geselecteerde apparaat.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt, wat handig is bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijg je een jaar servicegarantie.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem contact op met de beheerder om het formaat te kiezen dat bij je past. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en onze specialist neemt tijdens kantooruren contact met je op.
Specificaties:
 
RF-frequentie - 5 MHz

RF-penetratiediepte - 5-15 mm

Energie RF - 60 W

Lasergolflengte - 700 nm

Laserenergie - 10 W

Ultrasone frequentie - 40 kHz

Energiedichtheid van ultrasone cavitatie - 2-5 V/cm2

Penetratiediepte - 13 mm

Display - 8-inch, TFT-aanraakscherm

Weergave op het maniple - 3,5-inch, TFT-aanraakscherm

Spanning - 220 V / 110 V

Frequentie - 50/60 Hz

Stroomverbruik - 800 W

Afmeting - 176x43x52 cm

Gewicht - 47 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.