Vacuüm rolmachine EMS-89

Productcode:
1865
Leverancierscode:
3453
Beschikbaar:
Op voorraad

4.000,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel een effectieve foto-epilator ESTI-90. Compacte apparatuur kan betere resultaten opleveren met minder vermogen.
Functionele kenmerken

Het ESTI-90 foto-epilatieapparaat is een gecombineerd apparaat met IPL- en SHR-technologieën. IPL-technologie past gepulseerd licht in verschillende bereiken toe op melaninepigment, dat verantwoordelijk is voor de kleur van huid en haar, het verwarmt en vernietigt. De technologie wordt voornamelijk gebruikt om overtollig haar te verwijderen. De tweede technologie is de SHR-methode, wat zich vertaalt als Super Hair Removal. De eigenaardigheid van de techniek is dat deze geleidelijk werkt met lichtpulsen, maar vaker zonder schade het gewenste effect te geven.
Bovendien wordt de afwezigheid van bijwerkingen beïnvloed door de SHR-technologie genaamd In-Motion, waarmee u onderweg kunt werken zonder ergens te stoppen en zonder oververhitting te veroorzaken. Het voordeel van SHR is dat het geschikt is voor alle soorten haar en huid, ongeacht hun kleur. De aanwezigheid van een set mondstukken zorgt voor de behandeling van zowel gevoelige delen van het gezicht als grote delen van het lichaam.
Door de combinatie van technologieën kunt u de lijst met beschikbare procedures uitbreiden, waardoor het rendement op de investering wordt versneld. Doordat het systeem is uitgerust met verschillende soorten straling en diverse nozzles, kunt u hierdoor meer klanten van dienst zijn en daarmee uw winststroom vergroten. Met een grote spotgrootte kunnen grote delen van het lichaam in korte tijd worden aangepast. Er wordt dus tijd bespaard voor zowel de master als de opdrachtgever. Het drievoudige koelsysteem voorkomt oververhitting en voorkomt pijn of ongemak.
Door de eigenschappen van de SHR-technologie bespaart u op de aanschaf van een neodymiumlaser, aangezien dit type behandeling geschikt is voor alle huidtypes. Foutdetectie is automatisch. Bij detectie signaleert het systeem dit. Het is ook vermeldenswaard dat de ESTI-90 ontharingsmachine wordt geleverd met een intuïtief menu en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, dus het is een plezier om mee te werken.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas, als er contra-indicaties zijn, is het verboden om het apparaat te gebruiken:
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
snijwonden, schaafwonden, schrammen, huidverbrandingen op de plaats van behandeling;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase.
Zorg ervoor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft om ervoor te zorgen dat ze de beste resultaten krijgen zonder bijwerkingen.
Apparatuur bestellen

Heb je een geschikte foto-epilator gevonden? Je kunt het in de EMS-Beauty online winkel tegen een betaalbare prijs kopen, omdat de apparatuur rechtstreeks door fabrikanten wordt geleverd. En bij aankoop krijg je een gratis training aangeboden over het werken met het gekochte apparaat. En na afronding van de cursus ontvang je een certificaat voor het werken met patiënten.
U krijgt ook een servicegarantie. In het geval dat de garantie uitvalt, bent u verzekerd. En u kunt uw bestelling overal in het land ontvangen.
Meer advies nodig? Ontvang het van onze manager op de telefoons die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en verwacht binnenkort een telefoontje.
Specificaties:

Energie SHR - 1-50 J/cm2

Energie IPL - 1-25 J/cm2

Spotgrootte - 15x50 mm

Vermogen - 2000 W

Afmetingen - 62x59x115 cm

Display - 8,4" touchscreen

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.