Vacuüm roller massager ANDOSPHERE 5D

Productcode:
1866
Leverancierscode:
4020
UPC:
fYOn2yngZKg
Beschikbaar:
Op voorraad

1.999,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty-winkel een stimulator met een 5D-vacuüm-endosfeer. Innovatieve apparatuur geeft de beste resultaten bij het modelleren van een figuur.
Modelkenmerken:
Ondanks zijn compacte afmetingen kunt u met de 5D vacuüm-endosfeerstimulator verschillende procedures voor lichaamscontouren uitvoeren. Endosphere 5D is een vacuümroller-stimulator uitgerust met twee sproeiers. Dit is een vacuümmanipulator uitgerust met 5 keramische bollen en infraroodlampen om probleemgebieden van de huid aan te spannen en het proces van lipolyse daarin te versnellen. De aanwezigheid van lampen zorgt voor een vaatverwijdend effect, waardoor niet alleen de stofwisseling wordt versneld, maar ook de celstofwisseling.
Het tweede opzetstuk ziet eruit als een rollerstick die probleemgebieden behandelt, de lymfedrainage en de bloedcirculatie stimuleert en de stofwisselingsprocessen versnelt voor verder gewichtsverlies. De rollen kunnen 360 graden draaien, wat invloed heeft op het vaatstelsel, weefsels en lymfedrainage. Met behulp van de 5D Endosphere kunt u dus:
lokale vetophopingen elimineren;
het volume en het gewicht van het lichaam verminderen;
het uiterlijk van cellulitis verminderen;
herstel de tonus van spieren en weefsels;
wallen elimineren;
pijnlijke syndromen verminderen;
preventie van spataderen;
Stress verminderen door de aanmaak van endorfine te stimuleren.
Maar u moet niet vergeten dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van het apparaat. U moet ervoor zorgen dat uw patiënt geen van deze heeft om het beste resultaat te garanderen.
Apparatuur bestellen

Heeft u een geschikt figuurmodelleringsapparaat gevonden? Je kunt het kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen de beste prijs in Europa. De reden voor deze kosten ligt in directe leveringen van fabrikanten voor vele jaren. Bovendien krijg je een gratis cursus werken met de apparatuur.
Na afronding van de cursus, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat. En bij de aankoop ontvang je een garantiekaart waarmee je verzekerd bent in geval van storing.
Levering vindt plaats door het hele land. Er is ook een ophaalservice beschikbaar. Om de optie te kiezen die bij u past, laat u een verzoek achter op de website en onze manager zal binnenkort contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Vacuümvermogen - 100 kPa

Rotatiesnelheid - 520 tpm

Afmeting spot - 12x12 cm

Bruto afmetingen - 60x40x50 cm

Gewicht - 16 kg

Spanning - 110-220 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.